niyaziiakk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben onu şöyle düşündüm günlük kapasite belirlemek istiyorum mesela 50 kişi ilk aşamada. Günlük 50 kişilik yemek çıkaracağım ilk etapta ön rezervasyon tarzı olacak ve perakende olduğu için catering gibi vade mevzusu olmayacak ya postan ödeyecek yada nakit verecek. 51. Müşteri için tükendi diyip kapatacağız eğer talep olur tutunursam sitenin için boş dükkan var oraya geçip dediğiniz gibi hem catering hemde esnaf lokantası tarzı bi yer yapacağım. Ama bu 50 kişilik yemek için 2 kişi veya 3 kişi bu işin altından kalkabilir mi. Bir kişi dağıtım bir kişi doldurup paketleme yapacak. Yemek hazırlığı içinde 3 kişi sabahtan hazırlığı yapacak. Sizin fikirleriniz önemli benim için. Genelde de sadece akşam servisi olacak gibi düşünebilirsiniz çünkü öğlen üniversite de yiyor herkes
50 kişiyi 2 kişiyle bile çok rahat yaparsın ama yine diyorum evden bu iş çok sıkıntı. birisi şikayet ederse çok büyük sorunlar yaşarsınız. Ha nasiptir Allah gönlünüze göre versin ama tutturursanız da çok güzel olur. kazancı da iyi olur