sigortanın ucuz olanı hasar anında belli olur ucuz diye yapılan poliçe hasar anında pahalı poliçeden kat kat daha pahalıya gelebilir.
Ayrıca acente çapraz satışla fiyatı düşürebilir ama dijitalde bunu yapamazsın örneğin x sigorta şirketi ferdi kaza kesene trafik sigortası 6.000 tl der normalde 10.000 den satar acente sana 1000 tl ferdi kaza 6000 tl trafik toplam 7000 tl ye satar sen dijitalde 10.000 görürsün
Hocam arkadaş 4 milyonluk aracına kendi sigortacısından poliçe teklifi aldı. En son 25.000tl civarı teklif etmişler. Biz kendimiz Sigortam.net'ten denedik ve farklı farklı indirimler geldi (hatta kriterleri kendimiz belirledik) imzamdaki linkten görebilirsiniz. 21.000tl ye aldık ve 1000tl civarı da geri ödeme oldu. Sonra sigortacısına sorduk tabiki ben de o fiyattan yaparım dedi. Ben şahsen ilk sigortacım ile 2 ay önce irtibatı kestim içeriği boş şeylerin ne kadar lüzumsuz olduğunu gördüm. Yanlış anlamyın lütfen işi layığıyla yapanlara sözüm yok ama sanırım 2-3 yıla kalmaz herkes dijitale döner.