AI influencer oluşturma konusunda birebir eğitim almak istiyorum. Bu alanda deneyimli ve profesyonel olarak eğitim verebilecek biri varsa benimle iletişime geçebilir mi? Ekran paylaşımı yaparak gösterecek, sorduğum soruları cevaplayabilecek, bu süreçte adım adım ilerlemek ve işi profesyonel seviyede öğrenmek istiyorum. Yapmak istediklerimi sıraladım.

1. İstediğim etnik köken, yüz tipi ve yüz detaylarını (kaş, göz, dudak, saç vb.) tamamen kontrol edebilmek
2. Mimik, Duygu & Mikro İfadeleri Kontrol edebilmek
3. Farklı vücut tiplerini (zayıf, kilolu, fit, genç, yaşlı vb.) oluşturabilmek ve detaylandırabilmek
4. İstenilen kıyafetleri ve kombinleri modele uygulayabilmek
5. Oluşturulan karakterin yüz ve vücut tutarlılığını koruyarak; farklı pozlarda, mekanlarda (iç/dış), ortamlarda gerçekçi görseller üretebilmek
6. NSFW içerik üretim süreçlerini öğrenmek ve üretmek
7. Fotoğraflarla video içerikleri üretebilmek
8. Tek bir ses karakteri oluşturup; aynı sesi sürekli kullanmak ve farklı tonlama ve vurgularla kullanabilmek, videolarda dudak senkronu (lip-sync) yapabilmek

Gerekli yapay zeka araçları olarak Google AI Pro ve ChatGPT Plus hesaplarım mevcut. Başka hangi araçlar gerekliyse lütfen belirtin, paket fiyatlarını incelemem gerek.

Arkadaşlar, lütfen bana e‑book veya benzeri şeyler satmaya çalışmayın. Eğer elinizde gerçekten söylediklerimi kapsamlı şekilde anlattığınız bir e‑book varsa, onu incelemeye açığım. Öğrenmek istediğim bilgiler gerçekten e-book içinde mevcutsa ödeme yaparım; yoksa ödeme yapamam.

Şuanlık bir AI influencer oluşturmak için aklıma gelen şeyler bunlar, illaki eksik vardır fakat sonrasın da yine bir kaç madde eklenebilir akla gelirse.