Hocam merhaba benim 2 kanalim var ayni adsense hesabına bağlı ama farkli gmail ile acildi,bir hesabımın para kazanması kapatıldı tekrar eden içerikten ve basvuru yaptim video ile,3 gün geçti cevap gelmedi.Diger hesabımın para kazanmasinin da kapatilmasindan endişeleniyorum.Başvurum reddedilince para kazanması kapatılan kanali silmem cozum olur mu ve adsense hesabından o gmaili silmem cozum olur mu,reddit r10 her yere baktım kesin bir cevap veya cozum bulamadim
Redditte bi post görmüştüm silmen daha kötü oluyormuş. birisi silmiş fakat açılmamış diğerlerinin para kazanması. Youtube ile iletişime geçmiş adamlar "asıl para kazanması kapatılan ilk kanalı tekrar para kazanmaya uygun hale getirip, para kazanmayı açmanız lazım" demişler.
Adam da "ben o kanalı sildim" demiş, yetkililer "Yapabileceğimiz bir şey yok demiş". Ben de o yüzden silmemiştim kanalımı.
He doğru mudur bilmiyorum ama bu olay, ben yine de silmedim. Yeni bir niche buldum, tekrar kanalı para kazanmaya uygun hale getirdim ve 1 saat önce tekrar para kazanmaya başvurdum asıl kanalımla.
Sonucu bekliyorum artık.
Senin de silmeni tavsiye etmem kesin bir bilgi almadan.
Edit: Diğer kanallarının da para kazanması %99 kapatılır. Tekrar eden içerik veya değil, bir kanalın para kazanması eğer kapatıldıysa diğerleri de mutlaka kapanıyor.. Redditte veya başka yerlerde de araştırabilirsin bu durumu. Bir çok kişinin başına gelmiş.