monarch20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site yönetimine sordum ev sahibi mi kiracı mı diye bilgi paylaşmadılar. Blok yöneticisine sordum oda bilmiyorum diyor.

Sosyal hizmetleri arasam o çocuğu alırlar ellerinden kadının çocuğa bağırmaları felaket öldürürüm diyor ben ilk taşındığımda çocuğa işkence yapıyor sanıyordum telefondan ses kayıtları almaya çalışıyordum klasör açmıştım telefonda sonra bi ara sevmelerini felan duydum bırakmıştım ama geçen yine 4 saat bağırdı. 3 yaşında ki çocuk oyuncaklarını mı toplarmış ben bilmiyorum 4 saat bağırıyor evde bi kendi bi çocuk var bağırıyor ağlıyor çocuğun hiç sesini duymuyorum 2 senede 2 kez duydum.
Burdan bile yürüyebilirsin hocam hem bir sabiye belkide iyiliğin olur ciddiyim belki üvey anne, bak benim üstümdeki şizofrenin engelli oğlu vardı 20 küsur yaşında ben sesi o yapsa anlayış göstermeyecek birisi değilim sonuçta ALLAH öyle yaratmış ama kadın sanki sesi oğlu yapıyor gibi söyleyip polisteki şikayetten dosyadan yırttı. Diyorum kadının sesi bakın erkek sesi değil, engelli biriyle uğraşacak kadar da düşmedik diye dinletemedim. Baktım olacağı yok ev sahibine ısrarcı olup yanına adam göndere göndere çözdüm napayım..