SSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben çok çektim 4 seneye yakın kiracılardı. Polise şikayet ettim takipsizliğe düştü dosya. Ev sahibiyle konuşup durdum oyaladı. Son çare ev sahibinin iş yerine kendisiyle konuşması için bir kaç kardeşimizi sık sık yolladım. Neticede evden çıkarttı.

Maalesef uğraştırıyor ama değiyor. Tabi bu dediğim kiracıysa, ev sahibiyse devlet son zamanlarda gürültüden direkt para cezası yazıyor. Önce whatsapp grup ve özelden 2-3 kez ikaz edin sonra basın ihbarı yesin 13.000 cezayı.
Site yönetimine sordum ev sahibi mi kiracı mı diye bilgi paylaşmadılar. Blok yöneticisine sordum oda bilmiyorum diyor.

Sosyal hizmetleri arasam o çocuğu alırlar ellerinden kadının çocuğa bağırmaları felaket öldürürüm diyor ben ilk taşındığımda çocuğa işkence yapıyor sanıyordum telefondan ses kayıtları almaya çalışıyordum klasör açmıştım telefonda sonra bi ara sevmelerini felan duydum bırakmıştım ama geçen yine 4 saat bağırdı. 3 yaşında ki çocuk oyuncaklarını mı toplarmış ben bilmiyorum 4 saat bağırıyor evde bi kendi bi çocuk var bağırıyor ağlıyor çocuğun hiç sesini duymuyorum 2 senede 2 kez duydum.