Karı - Koca ikisi de problemli,
1 bucuk sene oldu,
adam hafta da 3 gün matkap ile evde bişeyler deliyor, kadın ise sabah akşam ormanda stres atmak için bağırmaya gidenler gibi sesini ufuklara duyurmaya çalışırcasına bağırıyor ve susmak bilmiyor sanırım ruh hastası..
Geçen sabah 9.30 da tahmini 3 yaşına giren bi çocukları var Sana oyuncaklarını topla dedim diye bağırmaya başladı 14.30 a kadar bağırdı çünkü 14.30 da site whatsap grubundan uyaran mesaj attım..
Az önce yine son ses bağırıyor, 10 katlı blokda 40 daire var o sesi sadece ben mi duyuyorumdur hemen altında ben varım..
Mesela kadın haftada 3 gün temizlik yapıyor sanırım her odasında masa sandalye felan var hepsini iteklerken çıkan o iğrenç ses insanın kulağını tırmalıyor ve bütün gün o sinir harbi dengeni bozuyor.. (ses yalıtımı da aşırı kötü sitede. )
Ben 40 yıldır tek katlı evde oturan biri olarak hiç kimse ile muhattap olmadığımdan site de bu tür durumlarda whatsap grubuna yazmak da komik geliyor yani insan biliyoe sesinin gittiğini insan olsa yapmaz di mi..
Ülkede bolca var benzeri sorunlar, artık taşınmalarını bekliyorum ya da karı koca ayrılıp 2sinin birden taşınmasını ümid ediyorum.. 2 side ses bombası ama kadın daha fazla.