Script alındı ++
Teşekkürler
Script alındı ++
Teşekkürler
Script alındı, arayüz ve işlevsellik güzel.
Script alındı, sade ve işlevsel tavsiye edilir
Script alındı ++
Teşekkürler
Script alındı ++
Teşekkürler
Script alındı çok hoş bir tasarımı ve kolay bir şekilde yönetiliyor. Eline sağlık.
Hayırlı satışlar hocam script hoşuma gitti yorumum bulunsun saygılar.
Çok kullanışlı script.Satın alındı ilk ticaretimdi kendisine anlayışı için teşekkürler.
script alındı başarılı hizmet kendisine çok teşekkürler
Script Alındı, Teşekkürler
1 Adet satın alındı hızlı ve güçlü iletişim v2 yi beklemekteyim. bol satışlarınız olsun hocam.
beğenerek aldığım bir script

bol özellikli teşekkür ederim
Yazılım Alındı . Hızlı ve Güvenilir
Bunu pc de kullanabiliyormuyuz
Yazılım satın alındı. Kullanıcı arayuzu cok basit. Hayırlı olsun.
Script alındı her yönden tamamen kullanılabilir bir yazılım olmuş elinize sağlık
Scripti aldım, gerçekten hızlı bir şekilde teslim etti. Kendim kolayca kurulumunu yaptım kullanmaya başladım, başlangıç için çok iyi
V3 versiyonu için önerilerim olacak,
Kullanıcı sayısı artırılmalı, mesela bu scripti aile için kullanacaklar eşi içinde kullanıcı oluşturabilmeli
Kredi kartı bölümü, bunu şimdilik kartı bankaymış gibi tanımlayarak çözdüm ama geliştirilirse güzel olur
Hedefler/ Yatırım Bölümü, mesela yatırım olarak hisse senedi aldım bunun için portföy oluşturayım güncel bakiyeyi (adet-maliyet-kar)otomatik göstersin. (Bist/Kripto/Emtia Portföyü)
Bu özellik olursa tadından yenmez, ben çok araştırdım bulamadım. Şimdilik Aklıma gelenler bunlar. Bu script aradığıma çok yakın ek özelliklerle süper olur
Script satın alındı. Kullanımı çok kolay ve çok işime yarıyor teşekkürler
Script alındı. Güzel, kullanışlı bir sistem. Ayrıca ekstra olan isteklerimi de yerine getirdi. Teşekkürler.
Script alındı.Teşekkür ederim
Script alındı ve script gerçekten çok güzel, sanki herkesin ihtiyacı olan ortak kararla yapılmış gibi script

Kurulumda da yardımcı oldu arkadaş. İyi satışlar.
Script alındı teşekkür ederim hızlı bir şekilde dönüş yaptı ve iletti dosyaları elinize sağlık tekrardan
Hızlı işlem güzel yazılım
Script alındı ++
Teşekkürler
Hızlı ve kaliteli güvenilir hizmet sundu Teşekkürler
yazılım alındı kullanışlı ve güzel bir sistem alacak olanlar vakit kaybetmeden almalı. elinize sağlık teşekkürler
Scripti satın aldım pratik bir kullanıma sahip olması hoşuma gitti. Elinize sağlık.
Script alındı, kuramadım ama arkadaş sağolsun kurmaya kadar her şeyi halletti. Gayet başarılı ve güzel. İşimize çok yarayacak, bol satışlar diliyorum.
1 adet alındı hızlı teslimat ilgili bir arkadaş teşekkür ederimm
Açık arttırmayla 1 adet alındı gayet ilgili bir arkadaş hızlıca teslim etti.
satın alım yapıldı plesk panele kuruldu kullanıma başlandı ...
satıcı ilgisi için teşekkür ederim. güzel yazılım sorun yok gözüküyor.
Gelir gider scripti alındı gayet memnunum
Script alındı, emeklerinize sağlık. Gayet kullanışlı bir yazılım.
Script alındı. Harika bir işçilik. Her türlü sorunla ilgilendi. Kendisine teşekkür ederim+++
script alındı gayet kullanışlı teşekkür ederim
11.7.2024 tarihinde script teslim alındı. Ben hem kişisel web sitemde hem de müşterilerimde kullanmayı düşünüyorum. Belki bazı alanların biçimlerini değiştirmem gerekebilir. Örneğin sayıların sağ tarafa hizalanması gibi. Gayet pratik ve göz yormayan tasarımı var. Emeğinize sağlık
@nazimduran; bey.
v3 için:
müşteri ekleme, müşteriye özel notlar, zamana bağlı hatırlatıcılar, telegram mail entegrasyonu ile bu hatırlatıcıları gönderme vs olabilir.
script alındı, arayüzü vesaire gerçekten çok hoş ve kullanışlı
1 adet yazılım alındı. Teşekkür ederim.
Kullanışlı ve basit yazılım. Herhangi bir hata göremedim.
Script Alındı İlgili ve Ticareti Yapmak Keyifli Teşekkür Ederim.
449₺ ile satın alıp istediğimiz yere kurabiliyor muyuz?
Script alındı
Teşekkürler
Script alındı sorunsuz ve başarılı teşekkür ederim
scripti aldım baya güzel herşeyi çalışıyor
script alındı 10/10 kurulum desteği verdi süper hizmet kaliteli script
Script alındı, arayüz ve işlevsellik çok iyi gözüküyor. Ayrıca online olması ve sürekli yanında olması süper.
Script alındı, işlevsellik güzel.
Teşekkürler
Script alındı ++
Teşekkürler
Script almıştım , hocam güncel halini de paylaştı teşekkürler...
Satın alındı. İlgisi için Nazım Beye teşekkür ederim.
Selam,
Demo link çalışmamaktadır.
Script satın alındı , hemen teslim edildi teşekkür ederim.
çok ilgili yardımcı bir arkadaş. 2 defa kurulum yaptı ses etmedi... her soruma yanıt verdi, harika yazılım harika işçilik. teşekkürler
Script alındı, hoşuma gitti çok. Arkadaşa ilgisi için de teşekkür ederim.
Script alındı. Teşekkür ediyorum
Script Alındı, Çok sabırlı ilgili bir arkadaş.
Script alındı. hızlı bir arkadaş teşekkürler.
domaine lisanslama vs yapılmıyor ve açık kaynak değil mi?
1 adet script alındı, hızlı teslimat ve destek için teşekkürler.
Script alındı ödemesi yapıldı hızlı alışveriş kurulumu yaptı arkadaş. İlgisi için teşekkür ederim. Şık ve kullanışlı bir script.
Script alındı, hızlı kurulum destek oldu arkadaş. Yeni güncelleme üzerinde çalışılıyormuş v3 ile daha da güzel bir hale gelir. Bizi haberdar etmeyi unutmayın. Hayırlı işler.
Yazılım alındı çok güzel bir yazılım ek olarak Nazım hocamın bana verdiği hediye için de çok teşekkür ederim
Script alindi gayet guzel ilgili satici
Çok kibar ilgi ve anlayışlı birisi. İhtiyacı olanların almasını öneririm işinde uzman bir hocamız Teşekkür ederim kendisine 🙏
Gayet başarılı bir çalışma gayet güzel
Script alındı, teşekkürler
Merhaba, güncelleme ne zaman gelir.
yazılım çok anlaşılır ve kolay bir kullanımı var, fiyatını fazlasıyla hakediyor, desteklerınız için teşekkürler
script alındı gayet başarılı
Demo bilgileri iletirmisiniz
Merhaba hocam, yalnızca bir kullanıcı mı kullanabiliyor? Veritabanında birden fazla kullanıcı eklediğimizde aynı anda kendi hesaplarını tutabilirler mi?
Script alındı geç saate yazmama rağmen ilgilendi başarılar.
Tekrardan merhaba,
Uzun zamandır kullanıyorum, ilk alanlardanım sanırım. Script gayet güzel, yeni güncellemeler ile daha da güzel olacaktır umarım. En acil güncelleme oalrak birden fazla kullanıcı olmalı (sadece ben giriş yapabiliryom, eşimde kendi adı ile girebilsin isterim)
Gelir Gider Yazılımı Alındı Sorunsuz Ticaret
sunucu için gereksinimler nedir hocam
Eline sağlık hocam müsait olunca v3 için yazacağım v2 vardı bende sanırım
Gelir gider scripti alındı çok başarılı A++
Script satın alındı++
arkadaş sorunsuz bir şekilde teslim etti her konuda da yardımcı oldu.
script alındı, teşekkürler.
Script Alındı, Teşekkürler ++
V2'yi kullanırken oldukça memnun kaldığım programınızın V3 sürümünü de satın aldım ve gerçekten mükemmel olmuş! Yeni sürümdeki geliştirmeler ve kullanıcı deneyimine verdiğiniz önem, programı bir üst seviyeye taşımış. Özellikle tasarımın sadeliği, işlevselliğin artması ve kullanıcı dostu arayüz, iş süreçlerimi daha verimli hale getirdi.
Bu kadar başarılı bir ürünü geliştirdiğiniz için sizi tebrik ederim. Emeği geçen tüm ekibe teşekkürler! Yeni güncellemeler ve projelerde de başarılar dilerim. 👏
Script alındı teşekkür ederim.
eline emeğine sağlık hocam satın aldım ve cok güzel olmuş..
Script alındı, arayüz ve işlevsellik çok güzel.
#SatınALdım Nazım hocam çok güzel yaklaşan ve yapıcı birisi, ticaretimiz başarılı. hızlıca teslim etti ve ufak bi hata almıştım hızlıca kurulumuda yaptı. emeğine sağlık
Script alındı ++
Yardımcı oldu teşekkür ederim.
ilgili arkadaş teşekür ederim.
Script alındı gayet güzel
Nazım beyin açık arttırmadan muhasebe scriptini aldım hızlı ve güvenilir.
Script alındı kurulum esnasında herhangi bir sorun yok. Satıcı da gayet ilgili. Güzel alışverişti.
Gelir gider scripti alındı hızlıca teslim etti kendisine teşekkür ederim.
Yazılım Satın Alındı.
Çok Profesyonel Teşekkür Ederim
V2'den beri aktif bir şekilde onlarca müşterilerim ile birlikte kullanıyoruz V3'e geçeli yaklaşık 1 ay oldu gerçekten kaliteli ve güzel teşekkürler A++
V3 sürümüne başarılı bir şekilde geçiş yaptık, hızlı destek için teşekkürler.
Yazılım satın alındı. İşlemler baya hızlı ilerledi.
Aylık sabit giderleri tek seferde girebilmek istiyorum böyle bir özellik var mı?
Örneğin
Ev Aidatı her ayın 15inde 300 TL gibi
Veya personel maaşı 25k her ayın ilk günü gibi girebilir miyiz?
Yazılım çıktığından itibaren severek kullanıyoruz.
Özellikle basit ve ince düşünülmüş özellikleri ve arayüzü ile fazlasıyla işimizi görüyor.
Sürekli güncelleme alması da ayrı bir artı ihtiyacınız var ise kesinlikle demoyu incelemenizi öneririm.

İyi çalışmalar.
yazılımı gayet beğendim ve satın aldım, hayırlı satışlar dilerim.
hizmet alındı, arkadaşın ilgili yaklaşımı için teşekkürler.
Demo incelemesinin ardından hızlıca ödeme gerçekleştirilmiş ve proje teslim alınmıştır. Yetkili arkadaşımız oldukça ilgiliydi ve kurulum tamamlanana kadar tüm teknik desteği eksiksiz olarak sağladı. Yazılımın geliştirilmesi açısından önerim; gelir kalemlerinde cari kart oluşturma fonksiyonunun eklenmesi veya geliştirilmesi yönünde olacaktır.
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim
Script satın aldım gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuş.
Script alındı +++
Hızlı ve güvenilir. Teşekkürler
Script Alındı, görsel olarak ve işlev olarak fazlasıyla mükemmel. Ellerinize sağlık
Satın alındı. Hızlı teslim edildi. Teşekkürler
nazimduran bey merhaba, birkaç sorum var;
Yazılımda dil seçeneği var mı veya kendimiz kolayca dil eklemesi yapabiliyor muyuz?
V4 vb. yazılımın daha güncel versiyonu çıkarsa ücretsiz veya indirimli sahip olabilecek miyiz?
Test ettim ve çok hoşuma gitti. Elinize sağlık.
Sisteme kullanıcı eklenebilmesi beni cezbeden nokta oldu.
Kendi kullanım senaryomda sisteme ekleyeceğim aynı bütçeyi yönetecek kullanıcılar farklı dilleri konuşuyor (Bu nedenle her kullanıcı dil seçimi yapabilse yazılımınız benim gözümde sanat eserine dönüşür). Piyasada sizinki gibi kullanıcı dostu ve ihtiyaca yönelik fazla yazılım yok.
Böyle bir özellik eklemeyi düşünür müsünüz?
-----------------------------------------------------------------------------------
Bir günlük deneyim ardından güncelleme:
-----------------------------------------------------------------------------------
Nazım Bey'le özelden uzun uzadıya konuştuk ve gerekli özelleştirmeleri yapabileceğini söyledi.
Yazılımı satın aldım.
Daha önce kullandığım sistemle arasında sayfa geçiş hızına kadar inanılmaz fark var. Şu an için gayet memnunum.
Script alındı ++
Teşekkürler
Scripti satın aldım pratik bir kullanıma sahip olması çok hoşuma gitti. Emeğinize sağlık.
Satın alındı, destek kurulum ve süreçten de aşırı memnun kalındı. Teşekkür ederiz üstad.
Script Alınıdı desteğinden dolayı kendilerine cok teşekkür ediyor hayırlı kazançlar diliyorum
Alım yapıldı çok ilgili bir arkadaş yazılımda çok temiz tavsiye ederiz
Scripti teslim aldıktan sonra birkaç ekstra özelleştirme talebimiz oldu, sağ olsun hepsini büyük bir özenle ve profesyonellikle yerine getirdi. Hem yazılımın kalitesi hem de geliştiricinin ilgisi gerçekten takdire şayan. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, işini bilen ve güven veren biri. Yazılım ise tam anlamıyla ihtiyaçlarımıza nokta atışı çözümler sundu.
Script alındı ,kullanıcı tarafını etkilemeyen tek tük bir kaç eksik gözüme çarptı ama gerçekten çok güzel bir yazılım olmuş.
Bu fiyata bence alınabilecek en iyi yazılımlardan kesinlikle biri tavsiye ederim.
İyi satışlar. Biraz bakındım ama nasıl kullanılabilir çözemedim. Örneğin a,b,c,d adlı 4 farklı müşterime 4 farklı ürün sattım.
a kişisi 300tl ödedi ama 200tl daha borcu var.
b kişisi 200tl ödedi, ayın 24 ünde 300tl daha ödeyeceğim dedi.
c kişisi 100tl ödedi, 200 tl ayın 10 unde, kalan 200tl yi de ayın 20 sinde ödeyeceğim dedi.
d kişisi hepsini ödedi.
bunları sistemde izlemenin yolu var mı?
Sistemi açtığımda kimden kaç lira alacağım var. Alacak tarihim geçmiş mi gibi özellik bulunuyor mu?
Çoklu firma desteği var mı? Kolay geçiş imkanlı firma desteği.
script alındı, faydalı. girişimcilerin en zayıf noktası olan finansal takibi bu scriptle çözmeyi deneyeceğim. teşekkürler
script+ alındı teşekkür ederim.
script alındı merakla kullanım bekleniyor
Script alındı. Tema olarak mükemmel tasarlanmış gözü yormuyor her şey çok iyi ayrılmış. Tavsiye ederim ++
Gayet kullanışlı, fiyatı uygun, hizmet sağlam
Ellerinize sağlık, script alındı tavsiye ederim
Script Alındı, A+++
Teşekkürler
1 adet alım yapıldı oldukça kaliteli güzel bir script. Biraz geliştirme yapıyoruz ihtiyaçlarımıza göre ardından kullanmaya başlayacağız.
Script Alındı ilgili ve saygı değer biri.
Kampanyadan yararlanılarak script alındı. İlgi ve alakası için Teşekkürler.
kendisi ile ticaret gerçekleştirdik işi ile ilgili çok saygılı biri ilgisi vi alakası için teşekkür ederiz
Merhabalar, yakın bir zamanda v4 gelecek midir?
İlginizden ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim, script alındı temiz kodlama ve oldukça şık tasarım.
Cari hesap takip programı var mı ?
Çok güzel ve kullanışlı bir script olmuş. Eline sağlık hocam.
Merhaba, değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz! 🚀
Uzun süredir beklenen
Gelir Gider V4 sürümümüz; yepyeni premium altyapısı, detaylı
cari takibi, gelişmiş teklif sistemi ve tek tıkla PDF/Excel çıktı alma gibi bomba özelliklerle nihayet yayında!
Sistemin tüm yeni modüllerini ve demoyu hemen incelemek için: 🔗
shop.nazimduran.com
Devasa güncellemeler içeren V4 sürümümüzün güncel satış fiyatı
4.000 ₺'dir. Ancak ilk günden beri yanımızda olan V3 müşterilerimize özel dev bir ayrıcalığımız var:
Hiçbir veri kaybı yaşamadan, eski sisteminizdeki tüm gelir ve gider kayıtlarınız aynı şekilde korunarak
sadece 750 ₺'ye V4'in tüm bu gelişmiş özelliklerine geçiş yapabilirsiniz.
Bu çok özel geçiş fırsatından yararlanmak veya sorularınız için bana Özel Mesaj veya WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz. Bol kazançlar dileriz! 💼✨