A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sataşmadim dostum onu da nerden çıkardın.
Açtığın 10 konudan 8i futbol. Bu da dikkatimi çekti. Holiganizm olarak anladım. Fb Bjk ve diğer takımlar içinde aynısını yapan olursa ona da yazarım.
Geçen globalde gs nin maçı oldu 1 saatte 3 4 konu açtın. Saçma sapan bir dava. Futbol için kavga etmek.
Belki de sizle benim r10da aktiflik zamanım aynı andadir. Ondan konularınızi görüyor olabilirim.
Dediğim gibi ben futbol un f sinden anlamam. Nerede aşırıya kaçılma varsa onu eleştiririm. Hangi takim üye olursa olsun.
abi malesef konu sahibi ve neto isimli arkadasin direkt futbol kategorisinden men edilmesi gerekiyor.. sen degil ikiside futbolun f'sinden anlamiyor.
parti tutar gibi takim tutuyorlar ne yazik ki. ben dogma buyume kadikoyluyum. ben dahil butun ailem fenerbahceli. ailem o kadar fenerbahceli ki futbolcularla icli disli buyudum. evimizde rustu recber'den bekir irtegun'e, bekirden gokhan gonule, gokhandan emre belezogluna zamaninda o kadar agirladik. ailem o kadar koyu fenerbahceliydi. iliskilerimiz o kadar iyiydi.
amma velakin ben fenerbahceden ziyade futbola asigim, iyi bir futbol izleyicisiyim. ve cok cok cok rahat bir sekilde diyebilirim ki galatasaray turkiyenin en buyuk futbol klubudur. aksini iddaa eden futbol izlemesin. aksini idda eden yok hakemdi, yok eyyamdi, yok lobiydi, carttu curttu sonradan ogrendigi kelimeleri soylemesin.

turkiye futbolunda en ezikce gordugum olay su ya. ben fenerbahceliyim, galatasaray trabzonsporla oynayacak. gidip galatasarayi elestiricem.. bana ne ya? hakemler herkese yanlis karar veriyor. bunu son 5 senede hala kafaniza sokamadiniz mi? bugun bize penalti calar, yarin galatasaraya penalti calar ondan sonraki gun besiktasa calar. bu dongude kaybolup gitmeye bayiliyorsunuz ya. nolur isin sadece futbolunda kalin. futbol bu yahu futbol. entertainment.

benim takimim kaybettikten sonra ben ne yuzle gidip rakip takimin oynadigi mactan elestiri ayiklayayim kendime?
veya
benim takimim kazandiktan sonra ben neden gidip rakip takimin oynadigi mactan elestiri ayiklayayim kendime?

ikiside cok cringe.. ve bu sadece turk futbolunca var ne yazik ki. cunku insanimiz boomer

edit: hele bi ustteki yoruma bakin "nasil koyduk kartala" sdkfdjsdjdfsjsdjfdjsgfdjhdjj
"sekiztas" sdfmjgdfjdfsjgdfjgjgjssgdj
"sikebahce" sdfjgdfjsfjhgdfskgjfgkbsjk

hadi abi ya futbolla isiniz yok sizin kahveye gidip 101 oynayin