bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşteri bulmayı bırakın hocam güzel proje düşünüp sanal aleme atılmak gerekli bu son şans diyebilirim bundan bir kaç sene sonra herşey tekelleşecek istesek bilr yapamayacak hale geleceğiz emin olun.
srabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her şeyden şikayet etmek yerine nasıl kendimi bu sisteme entegre edebilirim diye düşünün.

yapay zeka işinizi elinizden alıyorsa demek ki o kadar da fark yaratamıyorsunuz.

yapay zeka bazı meslekleri bitirdi ama aynı zamanda bazı meslekleri de ortaya çıkardı.

konuda 500 kişi toplanıp ticaret odası açmaktan bahseden var. bu tip saçmalıklara kafa yormak yerine nasıl farklı iş kollarına atılabilirim , nasıl yapay zekayı işime entegre edebilirim diye düşünmek gerek.
Çok çok yanlış anlaşılmışım… konuda çoğunluk yeni nesilden bahsettim hocalarım, ben yapay zekadan dert yanmadım zaten genel anlamda bir durgunluğu ele aldım. Kendim bu durumdan şikayetçi değilim çok şükür fazlasıyla müşterilerimiz satışlarımız var ki biz bir yazılım şirketiyiz çok büyük çaplı da olmasada yağımızda kavruluyor 3 aileye de ekmek kapısı oluyoruz, ki onu da geçtim kendi yazılımlarımızda en basitinden R10 da yeni çıkardığımız hatta imzamdaki olan onda bile entegre yapay zeka kullanıyoruz içerisinde, yazılım içinde yapay zeka var siz düşünün😄. Yapay zeka olmazsa olmaz yeniliğe açık olmaz lakin sadece bazı detayların ucu kaçtı ondan yana hemfikirim hocalarımla ama şikayetçi değilim