**Öncelikli olarak kendini kanıtlamış markaları tenzih ediyorum.

1 hafta içinde 3 farklı sunucu firmasıyla sorun yaşamış biri olarak açıyorum bu konuyu. Şuanda kullanmış oldugum firmada buyük ihtimal bugün yarın patlayacak belli etmeye başladı. Sabahtan beri yok saldırı yok bilmem ne bahaneler bahaneler... (Ne hikmetse hep ben satın alınca saldırılar başlıyor)

O zaman diyebilirsiniz madem kendini kanıtlamış markalardan neden satın almıyorsun?
Çünkü fiyatları nerdeyse 3-4 kat daha pahalı

O zaman da diyebilirsiniz ucuz etin yahnisi bu kadar olur. Evet bu konuda haklı olabilirsiniz.

Ama "hırsızın" hiç mi suçu yok? satın almadan önce herbiriyle özellikle konuşuyorum hepsi bana garanti veriyolar, ikna ediyolar bana verilen sözlere inandığım için suç bende mi? madem stabil çalışmıyor neden beni mağdur ediyorsun ki? Benim üzerimden kazanacağın 300-500tl için bu kategoriyi çöp etmeye değer mi?

Malesef ki kurunun yanında yaş da yanıyor, artık türk firmalarına karşı inancım tamamen bitmiş durumda. Türkiye bir müşterisini kaybetti.

Büyük ihtimal bundan sonraki konum tekrar bir şikayet konusu olacak. Kalın sağlıcakla..