Ona çalışacak imkan ne vakti sağladığı için ailesine teşekkür etmesi gerekir her 17 yaşında bi gençten yetişkin sözleri beklenemez zaten linçlemeyin

algoritma bi patlar beş parasız kalır o kpss ye muhtaç kalır bu işler belli olmaz ikisine de saldırmak lazım
Siyasi dini görüşlerin zıddi taraftayim. Ama bu yorumunuzda %100 haklısınız. Youtubeye asla güven olmaz. Youtubeye güvenen ne hayatlar dağıldı.
Eskiden youtube ile kazanıp algoritma değişikliği ile artık kazanamayip belli bir süre sonunda intihar etmiş 2 kişi biliyorum.
Bu 2 kişi sadece benim bildiğim. Sanalda 2 sektör hariç hiç bir sektöre guven olmaz. Bir gün yarı yolda bırakma ihtimali çok yüksek.
Güvenli 2 sektör hangisi. Biri mobil oyun/uygulama reklam ile arbitraj. Diğeri finansal piyasalarda tam zamanlı traderlik.
Finansal piyasalarda %96 kaybeder. %4 kazanır.
Ben bu %4 içindeyim.
2017 de ilk ASELSAN alarak bu işlere girdim. Son 6 aydır kendimi inanılmaz geliştirdim. Reelde bir işte çalışmıyorum şuan. Tek işim tam zamanlı traderlik.
Geçimimi tam zamanlı trader ile sağlıyorum.
Kendimi güzel yerde görüyorum. Nice abiler dayılar 50 60li yaşlarda finansal piyasalarda traderliği öğreniyor. Ben 35 yaşında öğrendim. Şuan 36 yaşındayım.
Son bir yılda öğrendim ama finans geçmişim 9 yıllık. Ne paralar kaybettim.