Merhaba İngilizce youtube kanalım mevcut. Kanal daha yeni 6 ay önce felan açtım fakat pek ilgilenemedim çok ara verdim. Bu gün tam anlamı ile başladım tekrardan.
Şuanda 800 Abone bulunmakta izlenmeler çok düşük ara vermemden dolayı algoritma geriye attı izlenmeler 50-100 anca, gün gün burada paylaşacağım kanalın durumunu belki kanal açıp açmamakta karar veremeyenlere motive olabilir.
2 günde 1 video paylaşacak şekilde planlandı gün itibari ile 14.05.2026 tarihine kadar planlama yapıldı, o güne kadar arka planda yeni içerikler üretilip planlanmaya devam edilecek ve gün gün buraya yazacağım.

05.04.2026 saat 16:00 da 1 Adet video paylaşıldı

1.GÜN 05.04.2026 YAPILANLAR
  • Saat 16:00 da 1 adet video paylaşıldı.
  • Saat 22:18 1 adet shorts paylaşıldı. (sonuçları 1 gün sonra paylaşılacak)
  • 1 adet video hazırlanarak 14.05.2026 tarihine içerik planlandı.

2.gün 06.04.2026 Yapılanlar ve bir gün önceki sonuçlar
video toplam izlenme : 19
Shorts toplam izlenme : 32
(izlenmeler şuanda çok düşük. Belki ne uğraşıyorsun bu verilerle bir yere varılmaz diyen olacak. şuan bu ızlenmelerı çok takmıyorum bu gün short 32 ızlendı sorun değil daha öncesınde kanalda aynı sayılarda 3-4 gun suren bır shorts vıdeosu 1 hafta içeriisnde 1.2 milyon izlenme almıştı.O short videosu ıle sunu anladım gun geçsede ızlenme dusukte olsa bır anda patlayabılıyor. 1.2 mılyon ızlenen shorts vıdeosundan 438 e yakın izlenme gelmiştir. onunda verılerını aşağıda vereceğim.
Bu gun video duzenleme yapmayacağım. kanaldakı vıdeoların başlık açıklama etıket gıbı şeylerını tekrardan duzenleyeceğim daha önce deneyip güzel sonuçlar aldığım vıdeolar var kanala göre güzel tabiki de.

YUKARIDA BAHSEDILEN 1.2 MILYON IZLENEN SHORTS VIDEOSUNUN ANALIZ RESIMLERI AŞAĞIDADIR :

3.GÜN 08.04.2026 YAPILANLAR
  • 1 Adet içerik paylaşıldı

4.GÜN 10.04.2026 YAPILANLAR

5.GÜN 11.04.2026 YAPILANLAR
SONUÇLARI YARIN PAYLAŞILACAKTIR.

ŞUANA KADAR İZLENMELER PEK TATMİN EDİCİ DEĞİL BENDE FARKINDAYIM HALA ÇOK AMA ÇOK DÜŞÜK TIKLANMALAR ÇOK DÜŞÜK BAKALIM DÜZELECEKMİ KENDİME MİNUMUM 2 AY SÜRE VERDİM 2 AY SÜRE SONUNDA İZLENMELER HALA BURALARDA OLURSA YA GENEL Bİ DÜZEN VERECEĞİM YA NİŞ DEĞİŞTİRECEĞİM YADA PILI PIRTI TOPLAYIP GİDECEĞİM. AMA KARARLIYIM YOUTUBE ALANINDA YENIYIMDE KIMSE BENDEN 5-10 GÜNDE BİNLERCE İZLENME BEKLEMESİN BENDE BEKLEMIYOM ÇUNKU ALT YAPIM YOK SEO FELAN FILAN PEK BILMIYORUM YENİ YENİ ÖĞRENDİM HERŞEYİ VE ÖĞRENDİKÇE UYGULAMAYA ÇALIŞIYORUM.

VERECEĞİNİZ HER TÜRLÜ BİLGİYE AÇIĞIMDIR. TECRÜBELERİNİZDEN FİKİR ALIŞVERİŞİNİZE YARDIMINIZA HER DAİM AÇIĞIM

konu kapanı. izlenmelerde gram değişme olmadı son günlerde daha da çok düştü saatlerce emek verip 20 30 izlenme almak olmuyor. benım gibi yeni kanal açıp binlerce izlenme alan mecvut ama ben başaramadım herkese başarılar dilerim