xumutx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@berkantturker; 2 sene önce oturmuş olduğum sitede tanıştığım sohbet içerisinde r10 kullanıcısı olduğunu öğrendiğim çok sevdiğim güzel dostluk kurduğum abim FENERBAHÇE hayranı olan ailesi kendisi muhteşem biriydi hergün kızdırdığım sürekli abi şuna bak buna bak bilgisayarım şöye bu program şöyle diyerek sinir ettiğim güzel insan..

Dün akşam yine whatsapp dan deli gibi yazdığım sürekli ses attım gece 01.30 civarı telefonum çaldı abi dönmeseydin ya saat kaç diyerek telefonunu açtığımda birinin ağlayarak abim öldü umut demesiyle elim ayağıma dolandı ya s*** git ne ölmesi gece gece şakası olmaz diyerek ayağa kalktım halısaha maçında fenalaşıp kalp krizi geçiriyor ve orda şans eseri sağlık çalışanı olan müdahale ederek 2 kez hayata döndürüyor ama ne yazıkkı tutunamıyor gecenin saatlerinde halen bir şaka beni deniyorlar diyerek istanbulun bir ucundan bir ucuna gittim ve giderken de halen şaka ya beni deniyorlar gelir mi diye düşünerek gittiğim hastane önünde ailesini gördüğümde yıkıldım..

aramızdan bir güzel kalpli dost daha gitti ailesine sabırlar diliyorum mekanın cennet olsun abi

not: ölümün nezeman kime geleceğini bilmiyoruz o yüzden güzel hatırlanın..
ALLAH rahmet eylesin. genç yaşta kalp krizleri arttı gibi hocam