frozenruzgar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür sebeplerden dolayı tüm hesaplarım kapanıyor. Sayfa büyütmeye çalışıyorum, direkt banlanıyor. Medyacılara yazıyorum; dolarla işlem yaparız diyorlar ve 1.5–2K dolar ödeme istiyorlar. Hesabı zaten daha yeni açmışım ve açıldıktan sonra tekrar kapanmama ihtimalinin hiçbir garantisi yok. Instagram üzerinden para kazananlar olarak bir tür çıkmazdayız.

Not: Yeni telefon, sıfır hat, temiz IP gibi hiçbir şey işe yaramadı. Onlar maalesef çözüm olmuyor. Şu anda bu durumun üstesinden gelebilecek hiçbir yöntem yok; o sayfalar illa kapanıyor.
Açmak için ise sağlam bir ödeme istiyorlar.
hocam bende fake hessabımın gerçek kişi pp si tarafaında bir engel yedim açtığım gibi kapanıyor, ne yaptıysam olmadı eskisi gibi instagrama ulaşmak da kolay değil yanıt alamıyorum. Çözeceğiz diyenlerde ya sanki kolpa sıkıyor yada dedğiniz gibi ücret istiyor, kafayı yemiştim ama çare oalrk başka cihazda açılan bir iki gün kullanılmış hesabı girerseniz sorunsuz tıkırında kullanırsınız son 8 aydır böyle kullanıyorum. Bi deneyin yaardımcı olabildiysem nee mutlu bana.