cagritr4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
2 kanalım “harmful content involving children” gerekçesiyle YPP’den çıkarıldı. Bu iki kanal birbirinden bağımsız, içerik ve format olarak bağlantılı değil ve ardışık şekilde işlem gördüler.

Diğer kanallarımda ise para kazanma (PK) aktif ve sorunsuz devam ediyor.

YouTube Studio üzerinden Creator Support canlı desteğe bağlandım. Bana söylenen özetle şu oldu:
Bir içerik üreticisinin kanalı YPP’den askıya alınırsa, aynı kişi tarafından yönetilen diğer kanallar da, 21 günlük itiraz süresi bittikten (itiraz edilmese bile) sonra YPP’den çıkarılabiliyor. (yeni uygulama olduğu söylendi ancak help centerda böyle bir bilgi yok)

Ayrıca Studio’da şu uyarıyı da görüyorum:

“Bu kanalın askıya alınmasına karşı yaptığınız itiraz kabul edilmezse, yönettiğiniz diğer kanalların da YPP üyeliği askıya alınabilir.”

Bu yüzden kararsız kaldım:
İtiraz etmezsem ve 21 gün dolarsa, diğer PK açık kanallarım otomatik olarak etkilenir mi?
Benzer durum yaşayan veya net bilgiye sahip olan varsa paylaşabilir mi?

güncelleme 3 üncü kanalımda patladı tek tek gidiyor
güncelleme 2, 4 üncü kanalımda gitti
@cagritr4;hocam aynı durumdayım sizinle birebir. güncellemelerinizi okudum ve başımdan aşağı kaynar su döküldü resmen. 2 bin aboneli öylesine yaptığım bi kanal özgün olmayan içerikten gitmişti itiraz bile etmemiştim bu yasayı bilmiyordum umursamadım. süre bittikten 20-25 gün sonra başka yine kullanmadığım boşta duran pk açık bi kanalım ''ilişkili kanal'' sebebiyle pksı gitti. şuan itiraz etmeli miyim itirazda ne demeliyim falan hiçbir fikrim yok. sırada ana kanalım var 1 milyon aboneli ekmek teknem. hepsi aynı adsense bağlı nerden bilebilirdim ki bunun başıma geleceğini. ne yapacağım bilmiyorum youtube yöneticim var hiçbir şey bilmiyor o da yorum yapmıyor gidebilir diyor