Orucajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoşgeldiniz hocam, gördüm klan savaşlarına katılırsanız sizide yarınki savaşa dahil edelim?

Hoşgeldiniz, şeref verdiniz. Bizde çok eski sayılmayız kendi yağımızda kavrulacağız.
YasinSwapTest adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam hocam, katıldım. Nickim: Suttt, fyi.
Seviye fark etmiyor zaten bir çoğumuz yeni açtık ama 15-18 belediye vs de var klanda maksat eğlence bende geçen hafta açtım hesabı şuan 9 belediye fulluyorum 10 a basacağım tabi buyurun kısacası. 🌹
botshopingg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba belediye binam 12 seviye uygun ise gelebilirim
hikman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam hocam katıldım nickim HIK, kuzenim de gelebilir Aragon nick. Yeniden başladık yavas yavaş geliyoruz
İyi forumlar değerli r10.net sakinleri, güzel gün geçirmenizi diliyorum.

Uzun zaman sonra clash of clans yeni hesap açarak yeniden başladım, ufak tefek eş dost ile toplanıp klan kurduk macera arıyoruz. Sıfırdan klan kasıyoruz sohbet muhabbet savaş ve klan görevleri yapıyoruz, aklıma r10 geldi acaba oynayan kullanıcıları varsa aramızda davet edelim dedik. Klana gelmek isterseniz buraya katılma linki bırakıyorum, gelen arkadaşlar kullanıcı adını bana PM atarsa sevinirim.

Klan Linki : Devlet-i Aliyye
YasinSwapTest adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet hocam sormadan ekleyebilirsiniz savaşlara. Elimden geldiğince katılım göstermeye çalışacağım.
S.a 14 seviye belediyeli hesap vardır Clash of clans hesabı 3000 tl ye vereceğiz almak isteyen 05455992565 nolu numarama yazabilirler