Merhabalar;
Staj sürecinde öğrendiğin bilgileri (Active Directory, IIS, DNS yapılandırmaları vb.) pratikte uygulamak ve kendini geliştirmek için Windows Server 2022'nin stabil çalışabileceği, bütçe dostu ve işlemci kısıtlaması olmayan (Limitsiz MHz) bir altyapı sunuyoruz. Bursa lokasyonlu kendi donanımlarımız ve Kingston KC3000 Mirror NVMe disklerimizle, Windows'un o ağır yapısını hissetmeden akıcı bir öğrenme süreci geçirebilirsin.
Üniversite öğrencisi olduğunu ve staj pratiği yapacağını göz önüne alarak, Windows Server 2022 için en ideal ve uygun fiyatlı Basic+ paketimizi öneriyorum:

Basic+ (Öğrenci & Geliştirici Dostu)
  • İşlemci: 2 vCore (2699v4 - Limitsiz MHz / Kısıtlamasız)
  • Bellek: 6GB DDR4 RAM (Windows Server 2022 için akıcı performans sağlar)
  • Disk: 60GB NVMe SSD (Mirror Altyapı - Kingston KC3000)
  • İşletim Sistemi: Windows Server 2022 (Ücretsiz kurulum ve optimizasyon)
  • Yönetim Paneli: Proxmox (Panelden format atma, durdurma/başlatma yetkisi)
  • Fiyat: 275,00 TRY Aylık (KDV Dahil)

Neden BarbarosTech’i Tercih Etmelisin?
  • Limitsiz MHz Gücü: Windows Server sürümleri işlemciyi seven sistemlerdir. Bizde çekirdek başına limit (GHz kısıtlaması) olmadığı için donma ve takılma yaşamadan laboratuvar ortamını kurabilirsin.
  • Kingston KC3000 Mirror NVMe SSD: Disk okuma/yazma hızlarında piyasanın en iyi performansını sunuyoruz. Bu sayede servis kurulumları ve dosya işlemleri saniyeler içinde tamamlanır.
  • Gelişmiş Koruma:100 Gbit TR / 4 TB Yurt Dışı anti-DDoS koruması ile sunucun her zaman erişilebilir kalır.
  • Ücretsiz 4 Günlük Yedekleme: Yaptığın konfigürasyonları kaybetmemen için tüm sunucuyu geriye dönük 4 günlük periyotlarla ücretsiz yedekliyoruz.

🎁 Güncel Kampanyamız!
Eğitim sürecine destek olmak ve altyapımızı denemen için hazırladığımız YUZDE70 kodunu kullanabilirsin:
  • İlk Ay:%70 İndirim! (Bu paket için ilk ay sadece 82,50 TRY!)

📞 İletişim ve Detaylar: