Hmm günlük 3 sorgu ve ücretli paketlerle sorgu hakkın artıyor. fakat eksik bişi var her türlü para vermeden başka yollarla yine sorgu yapılabilir. bu kadar güzel bir proje çok sade olmamalı adam 3 sorgu yapıp keyfine bakıyor ve diğer türlü baska yollarlada sorgu yapabiliyor Ücretli paket biraz anlamsız geldi bana yani ama güzel olmuş ara yüzün vs vs şey olabilir mesela kişi sorgu yaptıktan sonra ona pop up da herhangi bir özel hizmet sağlayabilirsin veya arama sonuçları ve google sonuçları yatay olarak daha grafiksel bir şekilde derinlemesine analiz verebilirsin ama yapay zekayla yaptın. Yapay zeka ile mahvetme bence bu haliyle iyi olmuş fakat gelişmesi lazım bi sorgu yapıldıktan sonra karşı tarafı boğmadan bir hizmet kampanya vs sunmalısın kayıt olduktan sonrada o hizmeti kullanabilsin ama işte ne olabilir burasını bilmiyorum .d sadece benim düşüncem.

aklima geldi
kayıt oldutkan sonraki süreci bilmeden konustum fakat site biraz büyüdükten sonra sorgu yapıldıktan sonra blurla ve üye olmaya tesvik et