zeustudyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevaplarınız için teşekkürler. hatam genel olarak platformu manipülasyon, politika ihlali ve kalıcı ban sebebi diyebilirim. şöyle ki bu sorunu 2. hesabımda yaşadım. o sebepten ötürü ilk hesabım açık kaldı fakat bir daha ekstra hesap açamadım. üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti. şimdi 2. bir bilgisayar aldım. yeni bilgisayarıma ana hesabımı taşıdım. hesapları açtığım bilgisayarım boşa çıktı ve formatladım. şimdi yeni bir mobil internet bağlantısı ve formatlı bilgisayar ile eşime eski bilgisayarım üzerinden bir hesap açmayı planlıyorum fakat platformun, pc'nin mac adresini de görüp görmediği, veyahut görse bile problem edip etmeyeceği konusunda endişelerim mevcut. bu konu hakkında bilgilendirme sağlayabilirseniz çok memnun olurum.
Bir garantisi yok platform katı.
Mobil internet bağlantısı ile atlatamazsınız. Yaptığınız ihlalin derecesine bağlı olarak o cihaz komple mimlenmiş olabilir. Arkadaşımızın dediği gibi 1.hesabınız da beklemediğiniz bir anda ilişkilendirilip kapanabilir.

Sizin için en temiz yol uzak sunucu alıp işlemleri oradan yapın ve eski hesaplarınız ile hiç bir bağ kuramayacak şekilde çalışın. Benzer sorunu bir arkadaşımız ile yaşadık süreci böyle yönetiyor kendisi 1 yıl oldu henüz sorun yaşamadı.

En önemlisi bu tarz platformları atlatmak size para kazandırmıyor aksine kazanma potansiyelinizi kendiniz kesiyorsunuz. Sisteme uygun gidin yeterli bol kazançlar.