Ne çabuk kabul ettiniz değil mi? İşte böyle ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. Biriniz de çıkıp silerim umrumda olmaz demiyor.
Nedense kimse daha rahat ülkeler üzerinden kayıt olur kullanırım demiyor.
kesinlikle katılıyorum insanlar kabullendikçe bu sistemler böyle olmaya devam edicek sen ben o gidip başka ülkeden bağlanıp ayarlar belki ama bilmeyenler ne yapıcak kimse dijital mahremiyetini düşünmüyor
Bu uygulama neden herkesi bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum.
Anonimlik güzel bir şey evet ama çocuğum yaşında veletler Twitter'dan oradan buradan ailevi değerlerime hakaret edecekler ama bulunmayacaklar öyle mi?
Herhangi bir suç işlemediğiniz sürece endişe edeceğiniz bir durum olacağını düşünmüyorum.
hocam bunun suçla bir alakası yok burda olay insanlara birşey dayatmak siz şey mi sanıyorsunuz cidden o "veletler" yine twitterdan sövemicek mi o "veletler" gidip sizin onun bunun benim kimliğimde doğrulama yapıcaklar en baba yüz doğrulamayı getirsinler photoshop ve ai ile onu bile geçip hadi bunu yapamadı diyelim vpn açıp farklı bir ülkeden kayıt olup bu işi yapmaya devam edicekler ben tc kimliğimi neden instagrama gmaile falan vereyim ki yada saçmalığın daniskası devlet zaten istese bunları o küfür edenleri tak diye bulup alıyor burda sorun insanların dijital mahremiyetini alaşağı etmek suç işlemesek bile insanlar yazdığı bir eleştiri yazısı yüzünden suç sayılıp içeri atılıyor bu ülkede bu yasa geçti artık burdan sonraki hedeflerini ben size söyliyim işletim sistemi seviyesinde kimlik doğrulama yapıcaklar ingilterede mesela şuan bu kimlik onayı sistemini birçok yere getirmeye çalışıyor adamlar baskı yaptılar linux da systemd adında birşey var systemd ilerleyen süreçlerde işletim sistemi seviyesinde kimlik onayı eklemeyi düşünüyor böyle bir bilgi çağında yapılan bu hamleler tamamen saçmalıktan ibaret dijital mahremiyetinize ayakizinize lütfen sizde biraz önem verin bu kadar kolay kabul etmeyin bu tür sistemleri
ayrıca sistemler güvenli değil 3.parti bir sağlayıcı ile kimlik doğrulaması yaptırdıklarını düşünün yine verilerimiz risk altında olucak daha önce bunu gördük discord örneğinde adamların hesap güvenliği için topladıkları kimlik bilgileri sızdırıldı yani bu tip sistemler özellikle türkiyede hiç güvenli değil internette e devlet hesabı bile satıyorlar ya bu ülkenin tüm vatandaşlarının verileri edevlet hesaplarına kadar satılıyorken böyle bir sistem yapılması bence çok saçma