Merhabalar;
İhtiyacınız olan tam yönetim yetkisi, panel üzerinden tek tıkla format/yeniden kurulum imkanı ve işlemci kısıtlaması olmayan (
Limitsiz MHz) yüksek performanslı altyapımızla
Bursa lokasyonlu kendi donanımlarımız üzerinden çözüm sunuyoruz. Projenizde darboğaz yaşamamanız için piyasanın en hızlı disklerinden olan
Kingston KC3000 Mirror NVMe altyapısını standart olarak sağlıyoruz.
Talebiniz olan 8GB RAM ve yüksek CPU ihtiyacını karşılayan, panel yönetimine tam uyumlu
Standart+ paketimizi öneriyorum:
Standart+ (Tam Panel Yönetimi & Yüksek Performans)- İşlemci: 4 vCore (2699v4 - Limitsiz MHz / Kısıtlamasız)
- Bellek: 12GB DDR4 RAM (Talebiniz olan 8GB'ı fazlasıyla karşılar)
- Disk: 120GB NVMe SSD (Mirror Altyapı - Kingston KC3000)
- Hat: 1 Gbit Port / Limitsiz Trafik
- Fiyat: 545,00 TRY Aylık (KDV Dahil)
Neden BarbarosTechi Tercih Etmelisiniz?- Gelişmiş Yönetim Paneli: Sunucunuzu dilediğiniz an panel üzerinden formatlayabilir, farklı işletim sistemlerini saniyeler içinde kurabilirsiniz. Konsol erişimi sayesinde ağ problemlerinde bile sunucunuza ulaşabilirsiniz.
- Limitsiz MHz Gücü: Birçok firmanın aksine çekirdek başına kısıtlama uygulamıyoruz. 4 çekirdeğin tamamını tam kapasiteyle kullanarak en yüksek verimi alırsınız.
- Kingston KC3000 Mirror NVMe SSD: Disk okuma/yazma hızlarında (IOPS) en üst segment performansı sunuyoruz. Mirror yapımız sayesinde verileriniz her zaman güvendedir.
- Gelişmiş Koruma: 100 Gbit TR / 4 TB Yurt Dışı anti-DDoS koruması ile sunucunuz saldırılara karşı her zaman yayında kalır.
- Ücretsiz 4 Günlük Yedekleme: Olası hatalı işlemlerinize karşı tüm sistemi geriye dönük 4 günlük periyotlarla ücretsiz yedekliyoruz.
🎁 Güncel Kampanyamız!
İlk ay altyapımızı ve panelimizi test etmeniz için hazırladığımız
YUZDE70 kodunu kullanarak:
- İlk Ay: %70 İndirim! (Standart+ paket için ilk ay sadece 163,50 TRY!)
📞 İletişim ve Detaylar: