Herkese merhaba, Pazaryerleri entegrasyon yapan firmaları gözlemlediğim kadarı ile hep ayrı bir sorunlar oluyor.

Entegra mesela kullandım, hep sorun yaşadım, yok çok fazla ürün (50.000 civarı) olduğu için stok senkronize olmuyordu, yok 1.000 adet ürün açmaya çalıştığımda aşırı yavaltı, ürün eklendi Entegraya ama pazaryerine gönderdikten sonra gitti mı gitmedi mı toplu göremiyorum ve sorunu logtan bakmam gerek o da resim 2 mb üstü olduğu içinmiş gibi gibi.

Benim Sorum şu şekilde, Diğer Entegrasyon araçlarına aynı sorunlar yaşıyor musunuz?

Ben Pazaryerleri entegrasyon sistemlerini daha öncesinden yaptım, yeni bir şey yapmak aklımda var, ister depo ister XML, XML den ürünleri çektin mesela onları istediğin web siteye yükle, pazaryerlerine de yükleme, sync, binlerce ürün olsa da fark etmeksizin. Birden fazla mağaza yönetimi de düşünüyorum, mesela Trendyolda 2 mağaza var ise hepsini tek çatı altında birleştirmek, Tüm pazaryerlerin soru cevap kısmını direk bir yerden takip etmek gibi gibi bir fikrim var ama sanki herkes zaten yaptı bu işi.

Sorum daha çok, Sanki herkes bunu yaptı ama sanki hep te bir sorun var. Yapmaya değer mı? Uğraşmaya değer mı ve alıcısı olur mı özellikle kobiler veya bayi b2b olarak çalışanlar. Örn veriyordum bir yer web site satıyordu, trendyol entegrasyonu da var diyordu ama sorduğunda, sadece stok senkronizasyonu var, ürün ekleme senkronize etme için Entegra ayrı satın almanız gerekiyor diyordu mesela.