sinemsavas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
satılık mı hocam
Satma gibi bir düşüncem şuanlık yok.Gerekli iyileştirmeleri ve testleri yapıyorum.Gemini free tier usage limit yetersiz geliyordu.Ekstra bir ücret ödememek için GeminiWeb akışı ekledim.Özel bir chrome profili oluşturuyor,gemini.google.com ' u açtıktan sonra manuel olarak bir kez giriş yapmak gerekiyor.Burada Pin ayarları kısmında arama kelimelerine göre başlık,açıklama ve etiket üretiyor.Tekrara düşmemek için kullanılan başlıklar not defterine sürekli kaydedilip gerekli kontrolün ardından otomasyonun devam ettiği tarayıcı üzerinden başlık,açıklama ve etiketleri gerekli alana yapıştırıp paylaşıma devam ediyor.Bu yöntemin dezavantajı gemini web arayüzü değiştiğinde css seçicilerin bozulabilir olması.Şuanlık işimi yeterince görüyor.Ücretli gemini üyeliğim üzerinden api limitlerine takılmadan rahatlıkla istediğim içeriği ürettirebiliyorum.Bunun haricinde kendi görsellerimi paylaşabileceğim bir kısım ekledim.Belirtilen klasör üzerinden görselleri paylaşıyor.Forum kuralları açısından bir sorun teşkil etmiyorsa otomasyonu belirli bir süreliğine sizinle paylaşıp geri bildirimlerinizi almak isterim.Bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen benimle iletişime geçin.