alprnoffline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, bu tamamen kişiye bağlı değişir kimisi ayda 1 proje yapar çevresi daha prestijlidir kimisi de 1 defa yaptığı işi 10 farklı müşterisine uyarlar aynı ücreti kazanır. Ancak asla tüm satış haklarını vermenizi önermem müşteriyi olabildiğince kendi içinizde tutun iletişimi koparmayın ki tekrarlayan bir gelir modeli oluşturabilin.

Bana soracak olursanız güncel kendi panelinizi yapmanız gerek derim farklılaşmanız lazım siz diyorsunuz her müşterime ayrı demo sunmak zor oluyor diye bunun yerine güncel teknoloji ile farklı sistemler geliştirilebilir örnek verecek olursam heysengo.com bana ait bir sistem bu sistemde şu an web sitesi sınırlarının dışına çıkıyoruz kendi işletim sistemimi farklı kanallarda teslim edebiliyorum sizin bile aklınızda ki projeye uyum sağlayabilen bir yapı heysengo haziran ayında sektörel satışlarda başlayacak şu an müşteriye özel teslimler yapıyoruz yalnızca. Fikir almak açısından sistemi inceleyebilirsiniz projenizde başarılar diliyorum

elinize sağlık çok güzel proje ve tasarım yapmışsınız hocam alt yapı satışınız varmı bu proje benımde aklımdaydı lakin yapan sağlam kişiler bulamadım hep vakit kaybı