Kesinlikle kimsenin parasında gözümüz yok elbette. Ama imalatı ben yapıyorum 850 TL den veriyorum benden al sat yapan 3.000 TL ye satıyor ve tüm riskler benim üzerimde konu bu. Bundan ötürü kesinlikle üretici olmanın bir anlamı yok ve konu buradaki emek vahşeti. 50 kişi çalıyor maliyetler hergun artıyor devlet tepemizde ama benden alan adam ne vergisi var ne sağlık denetimi benim 700 TL ye mal ettiğim 850 TL ye sattığım ürünü 3.000 TL ye satınca "ne oluyor yaw" deme lüksü oluşuyor. Artık bayi, ara toptancı olmamasını hedefliyoruz
O zaman ben size karşılaşacağınız sorunları özet geçeyim :
- Son kullanıcı her zaman baş ağrısıdır. Verdiği paraya sizi satın alır parasını iade eder ürününüzü de hediye edersiniz.
- Kendi e ticaret sitenizde google shopinge çıkmanız için reklam ücreti vermeniz gerekir yoksa sitenizin ghostan farkı kalmaz boştan yere çalışır.
- İkas gibi hazır alt yapıları geçtim woocommerce e ticaret sitesi kurarsınız alt yapınız düzene oturmaz. Otursa bile hostunuz iyi olmaz yine işe yaramaz.
- Pazaryerlerine girersiniz benim gibi 35.000 tl kazanırsınız 13.000 tl hak edişiniz çıkar. Oda havuzda sürekli erir, erken öderim der ondan da keser.
- Eleman tutacaksınız oda ayrı bir dert.
Daha yazarım.
YAPTIK OLMADI YAPTIM OLMADI OLMADI VE OLMUYORDA.