UzaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zekaya dinini Sor. ottan farkım yok! Diyecektir. O minvalde olan zeka yapay da olsa benim söylemleri ölçüp tartmasin.

Düşünsene ülkesini işgal ediyorsun, adamların evini başına yikiyorsun sonrada off diyeni hapse atıp idam ediyorsun. ( Filistin ) Şu an insanlara çok şey öğretiyor. Öl. Öyle yada böyle öl.
Bunu yapanlara mi saygılı olalım?

Amerika Hristiyanlar şu an Yahudi uşaklığı yapmıyor mu?

Yada güya yahudiyi kullanarak petrole çöküyoruz fln imasındalar.
Hani insana insan hayatına saygı. Artık saygı hoşgörü kalmadı arkadaşlar. İnansanda inanmasanda artık birşeyler netleşiyor.
Tarafını seç ve sabret.

Başarıya Allah'tan başkası ulaştıramaz.

İslam dinini temsil edecek veya savunabilecek bilgiye ve argümana sahip değilsin. Eğer başkalarına saygı göstermek niyetinde değilsen Filistin orada, İsrail orada; madem başarıya Allah'ın ulaştırdığını savunuyorsun, görelim cesaretini, buyur git savaş. Burada insanların inançlarına imalarda bulunarak, kötü söylemlerle onları kışkırtıp değerlerini aşağılayarak hiçbir yere varamazsın. Kendi inancının en mükemmeli olduğunu bu üslupla kanıtlayamazsın. Ben duruşuyla insana 'Bu kişi inanıyorsa ben de inanırım' dedirten ne Müslümanlar gördüm. Bir de senin çizdiğin profile bakıyorum; adeta yanlış bir temsilin tam bir özetisin. Gerçekten yazık.