BOZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi futbolu paraya bağlamayıda anlamıyorum. Ben izlerken zevk alıyormuyum alıyorum , tuttuğum takımı desteklediğimde heyecan yaşıyormuyum yaşıyorum. Adamlar yeteneklerini sergiliyor, hayatları boyunca bu yolda gidiyorlar bırakında kazandırdıklarından biraz pay alsınlar yok villaymış yok paraymış. Sizde içinde bulunduğunuz işte profesyonel olun sizde büyük paralar kazanın , ülkenin durumu belli futbolculara gelene kadar önce siyasetçileri eleştirin. Biri de inşallah eleniriz demiş Allah akıl fikir versin
Bu ülkenin doktorlarına, mühendislerine ve dahi nicesine verilmeyen villayı 2 top sektiren adama veriliyorsa, bazı primler sadece kazansada kaybetse de bu lara veriliyorsa, hatta futbolda verilen bu prim başka spor türlerinde verilmiyorsa, orda bi yobazlık görürüm ancak.bu milli ruhla alakalı bişey değil, kimin nerden ne prim yaptığıyla alakalı. Sende çalış kazan diyorsun da ne kadar çalışırsan çalış bazı futbolcuların kazandığının %10’unu kazanamazsın. Sen hadi çalış kazan da görelim, çalışmayla oluyor madem