AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anneannem de 6 ayda bir içerdi, şimdilerde paso saldı. Sorduğumda ise bu durumunu: “Hatırlamak güzel şey.” demişti. 😍😂

Ancak hakkınız var, kokusu bir tuhaf, her şeyi bir tuhaf, tuhaf tuhaf olaylar…

Genelde gördüğüm kadarıyla arkadaş ortamı vesile oluyormuş bu duruma, ancak farklı faktörler de var tabii ki… Ama işte…

Benim de arkadaş ortamım çöptü, her şeyi her şekilde kullanan ve öneren vardı. Şahsen ben hiçbirine dahil olmadım. Daha çok sağlam irade ve nefis ile alakalı mevzular bunlar. Zayıf olanlar genelde doğrudan dahil oluyorlar. Yapacak bir şey yok. 😐
Önceki konuşmalarımızdan da hatırlarsınız belki ben sizin gibi çok iradeli bir insan değilim hocam
Kız/erkek arkadaş grubumuz var hemen hepsi alkol ve sigara kullanıyor ben kullanmayınca çok şaşırıyorlar dine bağlamaya çalışıyorlar ama dini düşüncelerimide biliyorlar anlam veremiyorlar bir türlü 😁
Ben yinede iradeden değilde küçükken bana bunların çok kötü şeyler olduğu aşılandığı için hiç bulaşmak istemiyorum bulaşanlarda pişman zaten.

baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-5 ay önce ilk defa denedim, bence de tadı tuzu yok boş bir şey sırf özentilikten başladım. Sonrasında da devam etmedi, nadiren böyle elimi boş hissedince dolu dursun diye açıp yakıyordum, o da çok nadir yani. Hiç böyle canım çok çekti yakıp içeyim bir tane durumu olmadı, şu anda da yok ama yine keyfi canım sıkıldığına açıp yakarım.

Bağımlılık olayı benim gözümde tamamen insanların kendini kandırması, rahatlığa alışıyorlar. İnsan istediği zaman her şeyi bırakabilir.
Bağımlılık dopamin ile alakalı birşey hocam
Bağımlı olunan şeyden daha büyük dopamin salgılayacak birşey bulunabilirse (hayaller veya aşk) diğer ucuz dopaminler etkisini yitiriyor