ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarıda da belirrtildiği gibi herkes farklı reaksiyon gösteriyor.
Aynı şeyden bende muzdaribim bana iyi gelen karanlık oda da sessiz bir ortam da uyumak tabi ondan önce bir ağrı kesici alıyorum.
Gitmediğim doktor kalmadı desem yalan olmaz beyin cerrahinden tut kemik kas kontrolü vs.. hepsini denedim ama yok piskolojikmiş kafa hapı yazdılar iyi de geldi.
En büyük düşman stres bende 2. olarak rüzgar. Kesinlikle rüzgar almayacak kafa soğuk havalar benim düşmanım. Şapkasız çıkmam abi.
Ayrıca doktor bey uzunca bir liste verdi, çikilota, kahve, klimalı ortamlar vs.. görseniz sen yaşama dedi resmen.

Çözüm hayatımdan mümkün olduğunca stresi uzak tutarsam hiç bir sıkıntı olmuyor ama rüzgarlı havada başım açık olursa vay halime akşama pert oluyorum.
Özellikle ıslak ve nemli saçlarla rüzgarlı hava da dışarı çıkmayın böyle bir sorun yaratıyorsa.
Bilgisayardan da mümkün olan süre uzak durmanız gözlerden de tetikliyor uzun süre ekrana bakınca bende bu şekilde sizde nasıl tepki yaratıyor bilmiyorum.

Kısaca kendi teşhisinizi kendiniz belirleyip ona göre yaşam tarzı oluşturmanız gerekiyor.
Bu konuda gerçekten çok açıklayıcı konuşmuşsunuz, resmen kendimi buldum diyebilirim. Ancak şöyle bir durum var; benim yaşadığım sıkıntının temelinde stres olduğunu düşünüyorum. Aklıma takılan bir konu var ve 5/6 aydır her saat başı aklıma gelir ve her gün istemsizce onu düşünüyorum sadece, bu da beni ciddi anlamda yıpratıyor. Mutlu olduğum zamanlarda baş ağrımın olmadığını fark ettim, bunu defalarca test ettim.
Size danışmak istediğim asıl konu şu; kafama takılan şeyi düşünmeden duramıyorum. Bu durumla başa çıkabilmek için ne yapabilirim?
Ayrıca yanlış anlamanızı istemem, yaş olarak sizden küçüğüm r10 yaşınız bile benden 2 yaş küçük sonuçta tecrübelisiniz. Büyüklerimden nasihat dinlemeyi seven biriyim, bu yüzden fikirleriniz benim için gerçekten değerli.