daha evvel şu konumda google'ın müzik yapma aracı olan producer ai ile ilgili bir şeyler paylaşmıştım. o konuyu güncelledim, buraya da yazayım: google one hesaplarınız varsa buna göre hesabınız kredilendiriliyor. buna ek olarak kendiniz aylık 8 dolara 600 şarkı yapacak üyelik satın alabilirsiniz. önceleri, oluşturulan şarkılar için video yapmaya izin vermiyordu. şimdi 60 sn ile sınırlandırarak video üretmeye de izin veriyor ama üretilen videolar çok garip geldi bana. garipten kastım biraz zayıf ve hatta komik. iki tane örnek bırakayım, siz de bakın. ücretli üyelik alınca tam şarkı uzunluğunda video yaptırabiliyor muyuz, hiçbir fikrim yok ama teorik olarak öyle olmalı.

https://www.producer.ai/gurkano adresine girip music videosu kısmına tıklayınız. ilk videonun komutunu biraz daha detaylı tuttum. öncekine kıyasla biraz iyi görünüyor. google bu işi ileri seviyeye taşıyacaktır ama şimdilik malzeme bu. şimdi de 9:16 boyutunda 60 saniyelik video ürettiriyorum. çıktısını gösteriyor:

siz ne düşünüyorsunuz? suno ile yarışabilir mi veya suno'ya göre iyi sayılır mı?