SDR1035 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüh ilgi alanım değilmiş
Sesteşlikten kaybettim
Ahahah vallahi güldüm

Gudufum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz hoşuma gitmiyor
Zevkler ve renkler hocam Benim çok içime sindi

HonestEarning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bepantol sürüyorsun bol bol nemli kalması lazım yoksa boya döker bir daha üzerinden geçirtmen lazım. İrin akması, hafif iltihaplı olması çok normal bu süre boyunca nemli tutman lazım.
O zaman aynı şekilde günde minimum 3 kez bepanthol sürmeye ve en az 3 defa activex sabun ile kibar kibar yıkamaya devam

DoğanOğuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üste yapsan daha iyidi bence ama yine iyi duruyor
Bunu biraz sindireyim, acısı geçsin, omuz kısmına da düşünüyorum hocam.

onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 dövmem var normal. Her dövmeci kendisine göre öneri yapmakta. Bazıları sürekli nemli kalması için günde 2 kez bephanthol sürdürüp streç ile kaplatıyorduki sürekli nemli kalsın diye. Bazılarıda sadece kurudukça bephantol sür diyordu. İşin özü şu aslında oraya bephanthol sürüp hep nemli tutucaksın ki çabuk kabuk tutsun. 1 hafta içinde kabuk turar ve kaşınmaya başlar. Kesinlikle bephantholu eksiltmeyin ve kabuk halinde kaşımayın. Kabarma olmaz zaten kabuk durumu olur o kabuklar kendiliğinden dökülüp fazla rengi attığında dövme toparlanmış olacaktır.
Hocam baya rahatlattınız çok teşekkür ediyorum. O zaman aynı düzen devam ediyorum ben

busegenc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 boyutlu dövmen var artık keyfini çıkar
,

Çok teşekkür ederim

wenja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu full body yakuza dövmesi yaptıran yakuza abilerimiz bu konu hakkında ne derlerdi acaba Foto ekleyecektim ama baktım ki pek uygun değil forum için. Merak eden yazsın google dedeye.
O kadarına dayanamam hocam

OFY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dövme boyayı kusuyor orası kabuk tutuyor muhtemelen orası dökülecek endişeye mahal yok
Çok teşekkür ederim hocam içim rahatladı.

Furkan5757 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan normal hocam o şekilde olması bepamtpl öderiyolar ama ben tüm dövmelere vazelin sürdüm hep iyilişme sürecinde bence daha nemli kalıyor
Çok teşekkür ederim hocam içim rahatladı.

Omertrpll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnce tabaka gün içinde bol bol sürmeye devam et reis, gayet normal ilk 1-2 hafta böyle olması. Benim de tarzım değil kol içi bu kadar büyük olması ama hayırlı olsun..
Hocam benim altında farklı bir dövme vardı ufak, maksadım onu kapatmaktı, yaptırmışken biraz da büyük olsun istedim. Böyle sizinki gibi yaptıramazdım eskisi kapanmazdı