Kardesim sana kesin çıkış yolunu söylüyorum. Forex, kripto vs hepsi boş. Tamamen bırakacaksın. Ben bir tane ev kaybettim. Kriptoyu konuşmaya gerek yok kurtlar sofrası. Forex arada bir yemliyor ama kriptodan farkı yok. Bunlar köşede çok parası olup az parayla risk alarak günü kurtarmaya çalışanların işi. Bizim gibi insanların kesinlikle barınacagı yerler değil. Uzun yıllar altın trade ettim 20 bin dolar para kazanmisimdir. Ama totele baktığımda zarardayım. Peki çözüm yolu ne? Satış kardeşim. Dünyadaki en önemli şey şatış. Elindeki telefondan, oturduğun eve kadar her şey satis. Eğer parayı gerçekten bulmak istiyorsan satış yapacaksın. Ne sattığın önemi yok ister elbise, yazılım, telefon, ev , arsa , eticaret hiç farketmiyor. Sadece satmayı öğreneceksin. Yaşın genç, doğru yerde konumlanmayı öğrenirsen 30 lü yaşlarda istediğini bulursun. Sakın ola sakın tekrar forex piyasasına dönme. Ben 31 yaşıma kadar oynadim 1 lira kâra geçemedim. Beceriksizlik yüzünden değil. O piyasadaki adamların cebindeki para da gözü var. Yok teknik resim, yok fomo hikaye. Piyasa nereye derse oraya gider. Dediğim gibi satis işlerinde uzmanlaşmaya başla. Allah yardımcın olsun.

Son olarak unutma, ögrenmedigin her ders, sen ögreninceye kadar devam eder. Dersini al yoluna bak 🙂