Blyxxa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Yukarda o kadar soru sordum nedense cevapliyamadin " diyorsun da, sana link verdim oku dedim. Sen bir soru sordun ben de bilgilendirme yaptım.
Ben vergi dairesi değilim, muhasebeci de değilim, maliyede de çalışmıyorum.
Amerika'da şirketim var ve sadece M.O.R ile satış yapıyorum. Alamaz diyorsan alamaz kardeşim, sen daha iyi bilirsin. İyi geceler ve bol satışlar dilerim.
Attigin linki bastan sona okudukdan sonra o sorulari sordum zaten sana. Bastan asagi sacma sapandi. Yok ulkeye girince tutuklarlar yok sorguya cekerler Aynen kardesim Almanya random birisinin kaydini internet uzerinden tutuyor. Tutuyor ama nasil tutuyor bu kisim henuz cevaplanmadi Almanyaya gidincede beni tespit edicekler havalimaninda tutuklicaklar vergi cezasi vercekler. Dd Giyotin felanda cekerler simdi. Anlattiklarinin gerceklesme ihtimali %0.000003 felan. Hadi diyelim tespit etti beni Almanya. Vermiyorum kardesim ? Zorlami alicaksin benden parayi hayir nasil tahsil ediceksin Almanyada malim mulkum yok. Icra yolliyamazsin bankamdan cekemezsin. Vergiyide vermem tatilimi yapar cikar giderim ulkeden