Dursoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler paylaşım için
yapay zekaya sordum o bile proje uretemedi domain isimlerine

Ben hiç yapay zekaya sormak aklıma gelmedi sen diyince sorayım dedim bazı kategoriler öneriyor ama ben öylesine bulduğum domainler umarım birinin işine yarar

Ben yapay zekaya sorduğumda verdiği bazı öneriler:

1. CXL5.com (Core eXperience Layer 5) - Merkez Üs ve Yapay Zeka Motoru
  • Rolü: Kurumsal kimlik oluşturma ve üretim merkezi.
  • Proje Fikri: Burası projenin kalbi. İşletmeler cxl5.com'a girerek sadece saniyeler içinde, yapay zeka kullanarak baştan sona işlevsel ve modern bir web sitesi geliştirebilirler. Müşteri sadece sektörünü ve vizyonunu yazar, arka plandaki AI motoru tasarımı, içeriği ve temel kod mimarisini anında ayağa kaldırır. Kurumsal şirketlerin dijital dönüşümünü otomatize eden ana portaldır.
2. 1UMD.com (1 Unified Master Dashboard) - Merkezi Kontrol Paneli
  • Rolü: Yönetim ve Operasyon.
  • Proje Fikri: Kurulan web sitelerinin ve sistemlerin yönetilmesi için modern, şık ve son derece hızlı bir kontrol paneli gerekir. 1UMD, yöneticilerin tüm operasyonları tek bir ekrandan yönetebileceği, temiz HTML yapılarıyla tasarlanmış, birleştirilmiş bir admin panelidir. İçerik güncellemeleri, kullanıcı yetkilendirmeleri ve sistem ayarları bu domain üzerinden izole ve hızlı bir şekilde yapılır.
3. X4AM.com (X-Threat 4 Attack Management) - Siber Güvenlik Kalkanı
  • Rolü: Güvenlik ve Tehdit İstihbaratı.
  • Proje Fikri: İnternette var olmak, saldırılara açık olmak demektir. Özellikle yapay zeka ile hızlıca üretilen sitelerin sağlam bir kalkana ihtiyacı vardır. X4AM, ekosistemdeki tüm siteleri koruyan siber güvenlik modülüdür. Gerçek zamanlı trafik analizi yapar, DDoS saldırılarını savuşturur, potansiyel güvenlik açıklarını (penetrasyon testleri ile) otomatik tarar ve bot trafiğini filtreler. Güvenlik duvarı hizmetini bir marka haline getirir.
4. MD4P.com (Massive Data 4 Prediction) - Gelişmiş Analiz ve Öngörü
  • Rolü: Büyük Veri ve Davranışsal Analiz.
  • Proje Fikri: Bir web sitesinin başarılı olması için ziyaretçi davranışlarının anlaşılması şarttır. MD4P, gelişmiş analiz uzmanı şapkamızın devreye girdiği yerdir. Sitelerdeki kullanıcı tıklamalarını, sayfada kalma sürelerini ve dönüşüm oranlarını analiz eder. Sadece geçmişi raporlamakla kalmaz, makine öğrenimi sayesinde "Gelecek ay hangi ürün daha çok ilgi görecek?" veya "Kullanıcılar sitenin neresinde sıkılıp çıkıyor?" gibi öngörüler (predictions) sunarak şirketlerin strateji belirlemesini sağlar.
5. Z9OG.com (Zone 9 Online Gaming) - Eğlence ve Etkileşim
  • Rolü: Oyunlaştırma (Gamification) ve Kullanıcı Sadakati.
  • Proje Fikri: Günümüzde sadece bilgi veren sıkıcı kurumsal siteler hızla terk ediliyor. İşin içine biraz eğlence uzmanlığı katmamız gerek. Z9OG, kurumsal sitelere entegre edilebilen bir oyunlaştırma ve sadakat platformudur. Kullanıcıların sitede vakit geçirdikçe puan kazandığı, mini oyunlarla indirim kodları yakaladığı veya interaktif ödül avlarına çıktığı bir "9. Bölge" (Zone 9) yaratır. Bu da bounce rate'i (hemen çıkma oranı) düşürür ve marka sadakatini inanılmaz derecede artırır.