Merhaba arkadaşlar Allah'a çok şükür uzun süredir aklımda olan projemi hayata geçiriyorum ve bunu ilk olarak
r10 da tanıtıyorum

Rux Engine - Real Time User Experience - Gerçek Zamanlı Kullanıcı Deneyimi
RuxEngine Projesi nedir, ne yapar ?- Web sitelerini dakikda bir(60 saniyede bir defa) olmak üzere saatte 60 ve günde 1440 defa kontrol eden bir uptime web site projesi
- Web sitenize ait hata durumlarını tespit ederek aynı anda o anki web sitenizin ekran görüntüsü alır ve sizlere bildirim gönderir.
- Panel sayfanızdan web sitelerinizi takip edip günlük ve haftalık olarak web sitelerinizde oluşabilecek hataları yakalayarak anında sizlere bildirir.
- Hata durumlarında alınan ekran görüntüsü ile panelinizden web sitelerinizde hangi zamanda hangi hata oluşmuş görebilirsiniz.
- SSL süresi ve Domain süresi kontrolü günlük olarak yapılır, kaç gün kaldığı, en son kontrol zamanı bilgisi hepsini panelinizden görebilirsiniz.
Ücretlendirme nasıl oluyor ?- Kredi kartı istemeksizin 7 günlük deneme süresince web sitelerinizi sisteme ekleyebilir ve 7 gün boyunca kullanabilirsiniz.
- Deneme süresi sonrasında kullanmaya devam etmek isterseniz aylık ödeme planınızı oluşturarak kullanıma devam edebilirsiniz.
- Deneme hesabı ile ödemeli hesap arasında bir hizmet eskikliği yoktur, ücretsiz hesap ve ücretli hesapta aynı hizmetlere sahip olursunuz

- Her eklenenen takip edilmesini istediğiniz url için aylık ücret 5 dolar olarak tanımlanmıştır.
- Fiyatlara KDV dahildir, ek ücret yoktur ki zaten 3D ödeme ile herşeyi şeffaf şekilde görebilirsiniz. Fatura kesilir ve e-posta adresinize gönderilir.
Ödemeler nasıl oluyor ?- Ödemeler tamamen size ait. Aylık sabit bir ücret var ( 5 dolar ) kaç ay hizmet istiyorsanız o kadar ay seçip ödemenizi yapıyorsunuz.
- Aylık abonelik sistemi yok, tek seferlik ödeme yaparsınız ve zaman dolmadan yada zaman bittikten sonra istediğiniz şekilde yeniden ödeme yapabilirsiniz ve sürenizi uzatabilirsiniz, herşey size bağlı.
- Ödeme süreniz bittiği zaman hizmet o aşamada durur ve hesabınızdan ücret alınmaz, kredi kartı bilgileriniz saklanmaz, abonelik yok bu sistemde.
- Kısacası ödemeyi siz yönetiyorsunuz, biz sadece hizmet için aylık sabit bir fiyat belirliyoruz, siz istediğiniz süre kadar alım yapıyorsunuz, kart bilgileriniz saklanmadığı ve abonelik sistemi olmadığı için her hizmet bitiminde yeniden ödeme yapmanız gerekiyor
Neden böyle bir projeye ihtiyaç oldu ?- Arkadaşlar genelde e-ticaret sitelerinde, yani satış olan sitelerde sitelerde çökme , erişim sorunu olabiliyor ve bu sorun satışı etkiliyor ve maddi açıdan zarar neden oluyor, şuana kadar tecrübelerim ve gelen istekler sonucunda,
- Hosting, sunucu firmalarında, firma ile kullanıcılar arasında web sitelerinde sorun olduğu, web sitelerinin erişilemez olduğu zamanlardaki anlaşmazlıkları çözmek adına, böyle bir projeye yönelmiş bulundum.
Yukarıdaki sebepleri çözmek adına hata durumlarında otomatik olarak ekran görüntüsünün alınması ile hatanın yada sorunun net olarak anlaşılması amaçlanmaktadır.
E-ticaret site sahiplerinden bu şekilde çokça rica aldım diyebilirim, bu sistem ile siteleriniz dakikada 1 defa kontrol edildiği için gece gündüz gözünüz arkada kalmadan , acaba sitede sorun oldumu, müşteriler erişim sorunu yaşadımı , satışlarım neden düştü gibi sorunlara çözüm sunmuş oluyoruz.
Kısaca yukarıdaki şekilde RuxEngine.com çalışma sistemini anlatabilirim, Görsel anlatım:
Kullanım nasıl oluyor ?
Sadece mail adresiniz ile kayıt olun ve domainlerinizi ekleyin, sonrasında istediğiniz domain/url yi seçip tüm detayları görebilirsiniz.
Her ana domain için 1 defa 7 günlük ücretsiz ve her hesap için toplamda 2 adet 7 günlük ücretsiz kullanım hakkınız bulunuyor, dilediğiniz gibi kullanıp sonrasında memnun kalırsanız devam edebilirsiniz, her forum üyesine hayırlı güzel forumlar diliyorum