Konu
Altın değerinde bir fırsat satılık "önü açık site"
01-04-2026, 21:10:47
Misafir
Site adresi:
(
)
Site satış fiyatı:
20.000
Sitenin aylık getirisi:
açıldığından beri ilgilenilmediği için yok.
Sitenin açılış tarihi:
2026
DA / PA Değerleri:
DA: 12 / PA: 26
(Yaklaşık değerler). Bu sitenin DA / PA değerleri organik görünmektedir; herhangi bir "sahte" artırım belirtisine rastlanmamıştır.
Kategori / Sitenin İçeriği:
Telegram grupları, kanalları ve botlarının listelendiği bir ADS
Dizin / Rehber (Directory)
sitesidir.
Günlük Hit Sayısı:
Ortalama
500 - 1.500
arası tekil ziyaretçi (Global çapta dalgalanma gösterebilir).
Ziyaretçi Kaynağı:
%85 Google (Organik), %10 Doğrudan (Direct), %5 Sosyal Medya ve Diğer.
Domainin Yaşı:
Yaklaşık
3-4 Yıl
(Kayıt tarihi: 2022-2023 civarı). domain silinmişti ben düşürdüm.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık?:
Evet
Hosting Dahil mi?:
dahil değildir (Alıcı kendi sunucusuna taşır)
Banlı olduğu sponsor var mı?:
Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?:
Hayır, Google ve Bing üzerinde indeksli durumdadır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:
Evet bu scripti yazmak için çok uğraştır. Açık kaynak verilcek isteyen kendine göre özelleştirebilir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
yok
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b.) bir problem var mı?:
Telegram markasıyla ilişkili olduğu için "Telegram Marka Kullanım Politikalarına" dikkat edilmelidir; ancak içerik olarak bir telif sorunu görünmemektedir.
Eklemek istediğiniz diğer detaylar:
Siteyi açtığımdan beri kendi kendine yükseliyor ve kasılıyor hiç içerik girilmedi sadece admin panelden fake gruplar eklendi siteye. ziyaretçisi çok yüsek bir site içerik girmediğim halde çok yüksek bir şekilde search consol verileri inanılmaz derecede yüksek. Site ile ilgilenilir ise gelir elde etmek için önü açık bır site. Siteyi ai ile yazdım gece gündüz çok uğraştım. Full admin panelli sitedeki heryeri admın panelden yönetebilirsiniz. siteyi açma sebebim şuydu: İnsanlar herhangi bir telegram grubu aradıgında sitemi bulsun ve Telegram kanal ve grup sahiplerinin telegram gruplarını belirli bi ücret karşılığında sitede yayınlamaktı. Büyük bir hevesle açmıstım ve bu siteyi normalde satmazdım fakat gerçekten biraz paraya ihtiyacım var ondan dolayı satıyorum. Site ile ilgili her türlü detay verilir arkadaşlar PM atmanız yeterlidir telegram profilim ve özel mesajım açık. Aşağı search consol verileri bırakıyorum.
son 7 günde sorgular