Henüz geliştirme aşamasında olan projemiz için, ilk etapta yalnızca ödeme altyapısını hayata geçirmek istiyoruz.
İhtiyaçlarımız:
  • Müşterilerin kredi kartı ile ödeme yapabileceği bir sistem
  • DİA entegrasyonu ile müşterilerin sisteme otomatik olarak aktarılması
  • API üzerinden çalıştığımız firmaların POS bilgilerini tanımlayarak, ödemelerin ilgili firmaların altyapısından çekilebilmesi
  • Ödeme akışını esnek şekilde yönetebilmek (ödemeleri ister kendi hesabımıza, ister tedarikçilerimize yönlendirebilmek – bu bizim için kritik bir gereksinimdir)
  • Mümkünse yapılan ödemelere karşılık DİA üzerinde otomatik ödeme fişi oluşturulması
Mevcut durumda, tedarikçilerimizin kullandığı Finrota ve Netahsilat sistemlerine verilen kullanıcı bilgileri ile giriş yaparak tahsilat yapıyoruz. Amacımız, bu sistemlerle entegre olup süreci kendi altyapımız üzerinden yönetebilmek.
Not:
Bu proje için, daha önce benzer bir sistemi gerçek ortamda kurmuş ve aktif olarak çalıştığını gösterebilecek kişi veya ekiplerle çalışmak istiyoruz.
Son 1 haftadır birçok görüşme gerçekleştirdik ancak nihai kararımız, referans proje sunabilen ve sistemi canlı olarak gösterebilen bir iş ortağı ile ilerlemek yönündedir.
Ödeme yapmadan önce sistemin çalışır halini (demo / referans) görmek bizim için önemlidir.
Bu kriterleri sağlayan kişi veya ekiplerin bizimle iletişime geçmesini rica ederiz.