Gelistir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu yapabileceği tek yöntem hacklink kaliteli hacklinkler ile aynı anda girince 1-5 dakikada en spamlı link bile index alıyor.
Legal şekilde seo çalışmalarınız için bir index servisi kullanmak ve backlinklerinize index aldırmak isterseniz indexle.com.tr adresiniz kullanabilirsiniz.
HİZMET KONUSU: https://www.r10.net/freelancer/47313...le-com-tr.html
Hocam
Agresif seo yöntemlerinde hemen hemen hepsini biliyorum link > Hit gönderim servisleri ile hızlı index aldırma da sorun yok.

Bu arakdaş hiç bir şekilde ne link alıyor ne de hit gönderiyor. Çok garip bir şey.

Ek olarak sizin sitemde süre 48 saati bulabiliyor. Arkadaşın sisteminde 6, 7 link test ettik 50 saniyeyi hiç aşmadı.

Education adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenizi bir kaç sitenin footer kısmına ekleyin index hızı inanılmaz yükseliyor.
Hocam sanırım konuyu okumadan yazdınız.
Footer e ekleme ya da blog sitesinde yazılan yazılara hızlı index aldırma gibi bir şey değil bu.

İnstagram profil, instagram post, tumblr profil vs. Her şeye 15 / 20 saniyede indexten bahsediyorum.
Yeni açılan bir hesaba 15 20 saniye de index.

Diğer türlü denilenlerin hepsine yıllardır hakimim mevcutta zaten uyguladığım şeyler.

Ben mevcut bu konu üzerinden beyin fırtınası gerçekleştirelim dedim.
Bu söylediğiniz olayların çok dışında bir olay bu.

Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende çözemedim belkide trafik değişimi siteleri kullanıyorda olabilirler belirli bir kitlesi vardır. Bilen varsa bende merak ettim.

Kac aydir indexletemedigim profil linkini footera ekledim yinede index aldiramadim.

Speedy Index sitesine ekledim aninda indexlendi.
Evet buna benzer bir kaç servis var.
Bu arkadaşın tüm sistemi kendi sitesinde yürüyor. Hiç bir yere giderek link vs vermedi.
Kendi sitesine kurduğu bir sistem var. Oradan yapıyor. Ben çok daha önce de kendime değişik bir şey kurdum fakat o arkadaşın sistemi gibi işe yaramıyor.