kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır öyle olmaz. Öyle bir şey mi var. Senin ki dümdüz mantık. Nerede yaşıyorsunuz siz
Tecrübe kazanan kendini geliştiren özele geçecek yada yurtdışına gidecek.
Geri gelen işsiz kalmadı daha çok paraya özelde çalışıyor.

Arkada sürekli tecrübesizler kalacak. Fakirler denek olarak kullanılacak
1- iyi doktor Özele gitmez Enayi değil
2-Özelde Köle gibi çalışma ,Güvencesizlik Mobing gibi imkanlar varken Mutlaka geçmeli (Ortak seviyesinde olan azınlık hariç )
Yurt dışı denilen Avrupa Diploma kabul etmiyor (YÖK Sorunu eğitim değil) Bir ara Bakan dahil herkes gaza getirdi ama gidenler çoğu zaman pişman ve Çok garip ama Adamlar Euro maaş veriyor ama Harcamada Euro Tl değilmiş Şahsen ben her şekilde ve herkes için gidin diyorum.
3-Özelde maaşlar çok daha az Devlet hastanesi imkanları özellikle Üniversite hastaneleri En iyi özel hastaneden gelişmiş çoğu zaman. Bazı konularda Cihazlar Özelde iyi ama ilaç ve tedavi çöp

Örnek:
2022 "Kalbimizde" olan bir özel hastaneye Prof. a muayene için gittim Tansiyon 19-26 arası beklerken daha da yükselmiş ama rakam söylenmedi. Dr krallar gibi karşıladı ve ben herhalde referansla gelim onun için deim.
Efor testi ekg 3-4 muayene vs derken sonuçlar temiz çıktı. Dr. tahlilleri köpeğe et atar gibi önüm attı ve damar genişleten bir ilaç verdi. Soru bile soramadım. Hemşire açıkladı olayı "Hoca sizden bir yazlık ve Araba yenilmesi bekliyordu çıkmayınca bozuldu" Elemana verdiğim para 28 bin.

Üni. hastanesinde olayı asistana ahlattım komik diye " O tansiyonla nasıl serbest bıraktı, Sorun olmaması imkansız Acil Muayene olmalısın dedi

Hastane Üni. Hastanesi Doktorunuz genç olsun keriz gibi para harcamaya gerek yok

Şunu düşün : Özel sağlık kuruluşları daha iyi olsa Ulaşılabilir fiyat olmazdı