15 gün 50k göze çok iyi geliyor. Belli bir birikiminiz varsa düşünmeden gidin hocam. 15 günün sonunda iş bulmanız 1 ay 2 ay da sürebilir.
Evet normal şartlara göre iyi hocam, kalan 15 gün de farklı işler yapabilecek yetkinliğim var, birikim maalesef şuan yok, üstüne 300k kadar bir ev masrafım var. aylık 45k ödeme yapıyorum şuan, haziran da bitecek 15k çocukların kolej ücreti, eylülde bitecek 30k da arsa taksidim var, sonrası zaten okul açılışan geliyor orada 50k yeter bize kira olmayacak ev bizim.
Osgb'ler o kadar para veriyor mu yoksa siz tam zamanlı firmada mı çalışıyorsunuz ? Bende isg teknikeriyim fakat mesleki riskler ve hukuki sorunlar yaşarım diye açıkçası C sınıfı uzmanlığı bile almak istemedim.
tam zamanlı a sınıfı olarak çalışıyorum hocam. maaş piyasadan az bile sayılır. şantiye olsa 120-150 arası maaşlar, gideceğim yer de şantiye olmayacak. ama çanakkalenin her yerini köyüne kadar gezeceğim bir iş.