Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arabesk şarkı nası yapıyonuz ben beceremedim
çok basit hocam chat gptye arabesk şarkı için promt ver dediğinde veriyor suno ai güzel yapıyor.
v1Ajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek kanal biraz boş otomasyon 100 lerce kanal bide ufak dokunuşlar custom olması için direkt paylaşmak biraz sıkıntı şöyle düşünün senecelerce orada kalacak bugün kazandırmasa 10 sene sonra birikmişi bile yeterli
otomasyonu sadece satanlar övüyor canlıda hiç görmedim otomasyon ile başarıya ulaşan hiç bişey yapmadan para kazanan ama dediğiniz gibi bir süre sonra gelir yavaş yavaş artacaktır düzenli yüklediğimde
ultibil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilgisi yok,
konu sahibi arkadaşa gelince evet boş iş, forumdaki konulara aldanıp zaman öldürmeyin 100 kişiden 1 kişinin kanalı tutuyor sadece.
kimi boş iş diyor kimi iyi diyor bende kararsız kaldım

tasar9733 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zeka ile yapilan videolardan vazgeçin hocam, illaki pk kapanacak yada kanal komple kapanacak bir süre sonra
hocam belirli kuralları var uyduktan sonra kapanacagını pek düşünmüyorum
iowa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
boş değil de artık herkes kullanıyor bu yöntemi ve eğer profesyonelce ve kaliteli tarzda yapılmayacaksa hiç kalkışılmaması gereken bir şey. bunun için de belki müzikten biraz anlamak lazım. ben mesela müzik aleti çalan veya sesi güzel biri olsam tek başıma kayıt alırım. sonra onu yapay zekayla düzenler öyle yayınlarım. o mesela bir tık daha dinlenebilir.

ama siz bir dalga yakalamışsınız anladığım kadarıyla. yani video başına 1-2k izlenme hiç fena değil, daha fazla izlenen videolarınız da var. kaliteyi daha yükseğe çıkarıp devam etmeniz yararlı olabilir. birde sanatçı rozeti gelirse bir tık daha öne çıkabilirsiniz. tabii bu arada telif meselesini de çözmeniz ve kayıtlarınızı bir müzik dağıtım şirketiyle lisanslamanız akıllıca olabilir.

spam kısmına gelince. spam ve otomasyondan uzak durun arkadaşlar. esas bu spam ve otomasyon olayına girerseniz kanallarınızı tehlikeye atarsınız. 2026 yılının başından beri youtube, sırf böyle elde edilen 5 milyar izlenmeyi ve böyle iş yapan 35 milyon aboneyi sildi. bu iş devam edecek. günde 35 tane video yapmak maharet değil. youtube tembel insan istemiyor. yani yapay zekaya atayım her şeyi, çat çat fabrika gibi video üretsin derseniz geçmiş olsun size. bir süreliğine pk açılsa bile önünde sonunda kapatılacaktır. hatta kanalınız bile silinebilir. yapay zekadan, hatta yapay zeka video ve görsellerinden yararlanmak youtube'un izin verdiği bir şey. ama işin içinde editör olarak insan ve insan dokunuşları, insan izi görmek istiyor youtube. bunu sağlamanız lazım.
evet kesinlikle müzikle yada söz yazmayla ilgisi olanlar daha avantajlı.
son günlerde izlenmeler düştü hem rozete başvurdugum için hemde arabesk dışında arabesk house serisi yaptım bir deneme galiba algoritma da şaşırdı o yüzden toparlamaya çalısacagım eskiye dönüp... tavsiyelere açığım