eraymolla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enerji parçası kısmını kullanıyorum. İlk 1 saati tamamladım.
4 Envanteri açık hesabımın ve Kırmızı bayrağım.
Toplam 3631 adet 3600 diyelim. 200lü enerji şu anda 17-18m'den satılıyor. 1w 11-12 liradan 35-40₺ getiri sağladı.
1 saatte 1761 kedi ısırığından 25m maliyet. (bulunduğum sunucuda ortalama 3₺ gibi düşünebiliriz.)

Şimdi gelelim asıl meseleye. Ban yesem bile aktif olduğum süre içinde kesinlikle mantıklı neden?
Hidrayı kesmek için min 30-40k ₺'lik hesap gerekirken hidranın saatte max getirisi sunucumda 5w
2 hesap yapsam daha fazla para kazanıyorum.

Sunucumdan yola çıkarak maliyet hesabı;

xxx.com sitesinden karakter 250₺
2. bir xxx.com sitesinden 1w alabiliyorsunuz 12.65₺ bu her çara 1 tane yeter de artar.
35'e kasmanız gerek çarı otomatik ava koyup ücretsiz kasılabilir. İllaki hızlıca kastırayım derseniz 50-60m falan çıkar cebinizden.
ben 150 liralık paketi aldım. 1 hafta denemek için 1 client. önümüzdeki hafta 8 id alıp 8 clientte denemeyi düşünüyorum.

Kesinlikle unutmamanız gereken şeyler; Enerji parçası enerji kristaline göre çok daha hızlı satılır. Enerji parçasını dönüştürerek enerji kristali elde edersiniz
yanma olasılığı olduğu gibi 10luk enerji kristali çıkma ihtimali de var ve bu aşağı yukarı sunucumda 300 enerji parçasına eşit. bunu 30 enerji parçası kullanarak yaptığımız için bi anda 10x almış oluyoruz.
Ama yukarıda da dediğim gibi satışı uzun sürüyor.

Enerji parçası ve Enerji kristali üretimleri şansa bağlıdır. ben bugün 1 saatte 3600 adet ürettim yarın 4000 adeti geçebilir 3000'in altına da düşebilir. henüz bir aritmetik ortalama hesaplayabilecek veriye sahip değilim.
ayrıca satışta çok komisyon yememek için siteler yerine facebook gruplarından da satış yapabilirsiniz.

Teşekkürler @Wone; elinize sağlık.

Hocam harika geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Umarız sizleri memnun etmeye devam edebiliriz
CuLPa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhabalar,

6-7 yıl kadar USKO dönemlerinde Knight Online oynamışlığım var fakat çook uzun süredir oynamıyorum. Metin2 hiç oynamadım ve bilgim yok açıkçası. Bilgisayarım iyi ve günlük 3 saat vakit ayırabilirim. Fakat Metin2 oynamadığım için zorluk yaşar mıyım? Detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim.
Pm iletildi

TrueArtist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi alabilir miyim hocam
Pm iletildi