KemalSen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Viopta saat 19:00-23:00 arası endexte gece seansı mevcut, Gece seansında işlem yapabilirsin fakat sadece endexte. Hisseler de değil. Hisseler 18:10 son.

Aldığın varantın bilgilerini bırakayım belki incelersin, Benim varantla pek işim olmaz.

Varant viopa göre daha yüksek kaldıraçla işlem alabiliyorsun fakat likit değil, Genelde piyasa yapıcı dolduruyor kademeleri.

cok tsk ederim hocam birde konuyu duzenledim A.AY hocanin sorusu vardi onuda ekledim rica etsem cevaplayabilir misiniz? Sagolun hocam

@A.AY;sorusuda su hocam bana telegramdan yazdi

[Tue 3/31/2026 8:01 PM] A.AY: viopta lot miktarı var. yani 100bin TL yatırdıysan 5000 TL kadar bile işlem açabiliyorsun.
metatrader 4 5 programı ile işlem açılıyor
[Tue 3/31/2026 8:01 PM] A.AY: 1000 TL lik işlem bile açabilirsin Viopta
[Tue 3/31/2026 8:02 PM] A.AY: viopta tüm parayla işlem açma yok diye biliyorum

Tesekkur ederiz

Hocam voip benim bildigim binance futures bire bir aynisi dimi temiznatin var kaldiracli islem yapiyorsun A.AY viopta tum parayla islem aciliyormu sormus ama acilmasi lazim. VOIP ile binance futures mvadeli sistem bire bir ayni dimi hocam gerci orda isolated cross margin ayrimi vardida sistem aynidir diye tahmin ediyorum

Dipnot voip arastirdim temiznat olsa bile sinirsiz sorumluluk varmis hisse taban yaparsa satamazsan veya gapli asagi acarsa teminat yetmezse borclu oluyormususn hocam sanirim