Selamlar hocam
Aslında buradaki itiraz veya öfke bitti diyenlere değil, olmamalı da. Çünkü efendi gibi öne sürülen her fikir değerlidir ve tartışılabilir. Ben size durumu özet geçeyim örnekleme ile:
Birisi çıkıp mesela sana, "Yazılım bitti! AI çıktı artık yazılım eğitimi mi kaldı, sen burada yazılım egitimi verip milleti dolandırıyorsun" iması yapsa sen de sinirlenirsin değil mi?
Kimse kimsenin alın terine, emeğine öyle çamur at izi kalsın yapamaz; yapıyorsa da bu cahilliktendir ve ağzının payını alır hocam böyle çekilir kenara.
Neyin cahilliği allah aşkına ya ? Diğer konudada uslup rezillik ötesi burda seo öldü diyen cahildir falan bi abartmayın ya hakaret ya beyaz yakalı usulü teknik kelimeler sıkıştır haklı çık bırakın bu işleri ! At arabaları varken kim napsın motorlu arabayı mevzuuna döndü olay.
Bugün baksak google hitinin %30'unu kaybetti zaten., geçmiş konulara bakın 100k gösterim alıp 4k hit alıyor insanlar. Çoğu arama sorgusunda yapay zeka cevabı veriyor siteye girmeye gerek kalmıyor neyin seosunu yapcaksınız daha acaba ne ölmedi kalbimizde yaşıyor ?
Site sorgularını google bile önemsemiyo artık siz peşine düştünüz konuda vermiştim bidaha örnek veriyim " bonus veren siteler " seo ölmedi halaa canlı halaa gerçekse burda bu spam parazit vb örneklerini sizce google alt edemiyormu ? 2 yıl önceki güncellemeye dönseler bile herşey çözülcek ama umurlarında değil işte bunları farkedin. Yada seo varsa bu kelimede bi site çıkarın görelim temiz sözde algoritmaya uygun
Elinizde cips stoğu var diye elma sağlıksız demeyi bırakın, seo bitti dostum 2 yıl önce, geo ya yönelin kendinizi bu yönde geliştirin yada pazarlama vb alterantif çok sektör var ama arama motoru optimizasyonu bitti bitti kalmadı, bugün sorduğuna siteye girmeden cevap alıyorsan yarın google ilk seçenek olarak yapay zeka cevabı verecek sekme olarak ikincil gözükecek web sonuçları.
Yok yapamaz ads reklamından gelir ediyo diyenler içinde söyliyim ai modundada gösterir reklam site sahiplerini aradan çıkarır daha çok kar elde eder.
Gerçeklerle yüzleşin yüzleşemiyosanız millete laf atmayı garip garip ithamlarda bulunmayı bırakın allah aşkına artık, milletin odak süresi 6sn olmuş arama sonuçlarından site gezip istediğini bulmaya çalışacak sanıyosunuz halaa