WhatsApp iletişim için tıklayınız Satış konumuz
✅ Ne Yapıyoruz? Telefonunuza indireceğiniz resmi bir kampanya uygulaması üzerinden, tarafımdan temin edeceğiniz kodları sisteme giriyoruz. Bu işlem günlük sadece 10-15 dakikanızı alır.
✅ Ne Kazanıyoruz? Girdiğiniz her kod karşılığında uygulama size dijital bir hak/ürün tanımlıyor. Bu tanımlanan hakların piyasadaki nakit karşılığı adet başına 20 TL civarındadır.
✅ Kola mı, Nakit mi? En güzel kısmı burası! Kazandığınız bu haklarla isterseniz gidip bakkal veya Migros'tan 1 Litrelik soğuk kolanızı alıp afiyetle içebilir, isterseniz de bu hakları adet başına 20 TL'den anında nakde çevirebilirsiniz. Karar tamamen sizin!
✅ Kazanç Hesabı: Tek bir telefon numarasıyla toplamda 40 adet işlem yapma hakkınız var. Bu da tek hesapta 800 TL değerinde bir kazanç/ürün havuzu oluşturuyor. Elinizdeki her ekstra numara (aile, dost vs.) bu kazancı +800 TL daha artırıyor.
✅ Nasıl Nakde Dönüyor? Elde ettiğiniz bu hakları hazır alıcısı olan ticaret gruplarında (veya duruma göre bizzat bana) anında nakit olarak satabilirsiniz.
Özetle: 100 TL'lik bu eğitimle, elinizdeki telefonu kullanarak nasıl sermayesiz nakit akışı (veya bedava ürün) sağlayacağınızı adım adım öğretiyorum. Takıldığınız her yerde +280 Trade güvencemle birebir destek sağlıyorum
Satış konumuz