Ailen emekli ve seni okutmaya çalışıyorlar, bunu çok az gelirleri ile yapmaya çalışıyorlar. Üstüne küçükte olsa iş yapmaya çalışıyorlar. Kardeşim sen şanslısın bir çoğuna göre... Senin böyle düşünmende muhtemelen gerçekler yerine daha iyi konumda olanlarla kıyaslama yapman. Ben 17 yaşındayken babam inşaat işçisiydi, annem çalışmıyordu, üniversiteye tek başıma gitmiştim kayıta, gecekonduda oturuyorduk. Sonra diğer kardeşimde üniye başladı. 2005

Şimdi 2 katlı ev var istanbulda, çanakkalede annemlerin 1 evi, benim 1 evim var, kırklarelinde kardeşin tinny house yeri var, devlette müdür ayrıca, ben de yöneticilik yapıyorum şuan.. 2 çocuğum koleje gidiyor...

Pes edecek durum yok, bu zamanları atlatacaksınız, ailene sahip çık... senin için elinden geleni yapıyorlar. zamanı gelince sende yaparsın.

Evet ülke her gün daha kötüye gidiyor ama bu kötü durumda bile çok fırsat olabiliyor mücadele edene.. .başarabilirsin, 17 yaşında buralardasın bizim bir yerlerimizde sinek uçuşuyordu...

Açıkça benden daha fazla şansı var... biz 30 yılda yapabildik sen 10 yılda yaparsın, umutsuzluğa kapılma gerçeklere odaklan gözelerini ve düşüncelerini kıyaslama yaptıklarına kapa, senin mücadele ettiğin konum farklı...

iyi forumlar.