Merhaba, 17 yaşında bir türk genciyim. Hayata artık katlanamıyorum, ailem işsiz emekli maaşları var ve küçük şeyler yapıyorlar, benim zorla okumamı istiyorlar akraba baskıları yüzünden meslek liselerine gidemedim. Hayatımın tüm gidişatını bozdular, geçinmek için kendim ufak çaplı işler yapıyordum. Artık yaşama zevkim kalmadı, geceleri uyuyamıyorum. Yattığım yerden kalkacak halim bile olmuyor, eskiden uğraşıp 5 10 kuruş kazandığım şeyleri de yapamıyorum. Hayatta her şey daha ne kadar kötü gidebilir bilmiyorum, sınavlarım var çalışamıyorum. Yakında sattığım bir hesap için icra yollayacaklar büyük ihtimal ve buna annemde dahil olacak, artık evdeki seslere bile katlanamıyorum hiç bir şeye karşı tahamülüm yok. Hayat böyle nereye gidecek hiç bir fikrim yok, sadece dünyaya geldim ve kendim çırpınmaya çalışıyorum. Yardım etmek isteyen, bana istanbul içinde iş ayarlayabilecek birisi varsa o da olur kabulüm. Boktan geçen bir hayatım var, tüm hayatımı heba ettim. Sadece dertleşmek istedim birileri yazmasa bile sadece içimi dökmek istedim.
kardeş Allah kulunu kendine yakınlaştırmak istediğinde ona dert keder sıkıntı verirmiş.Rabbim senin çağırıyor. Kul olduğunu bil aciz olduğunu fark et. bu konuda silkelen kendine gel. Tövbe edip yeni bir sayfa aç kendine