Ruby Digital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir benzeri olayı ben yaşadım, forumda konu da açtım hatta.
Bana gelen ödeme aracı kurumdan geldi bir de ona rağmen beni de çağırdılar maalesef. Yani x kişisinden direkt IBAN'a ödeme almadım, aracı kurum üzerinden hesabı sattım ve ödeme de LTD şirketi tarafından (aracı kurumun kendi ticari hesabı) geldi.
Senin olay tamamen farklı olmuş çok geçmiş olsun
MiaLorenz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizde sorun yoksa ve aranızdaki ticareti kanıtlayabiliyorsanız sıkıntı çıkmayacaktır malesef günümüzde bu ve benzeri durumlar yaşanabiliyor dikkat etmekte fayda var
Kendimle alakalı sorunum yok forumda bazı yaşca küçük arkadaşlarımız miktar küçük nasılsa bişey olmaz rahatlığıyla 100 200 tl ödeme alabilmek için hizmet veriyorlar en azından bilgi sahibi olsunlar. Daha sonra ufak bir tutar için canları sıkılmasın diye konuyla bilgilendirme yapmayı amaçladım.

Alchemist61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın zamanda hesabınıza savcılık tarafından bloke gelebilir önceden hesaptaki paralarınızı başka bi hesaba aktarmanızı öneririm. Aynısı benim başıma geldi
Ticari hesap düzenli giriş çıkış yapılan banka hesabım olduğu için bununla alakalı bir sorun oluşturucağını düşünmüyorum . Sizede çok geçmiş olsun