Hocam genel olsun diye yazdım, çıkan başka sitem var diyorsunuz demek ki işi biliyorsunuz, ama ben farklı bir cevap yazayım 100 adet sitem var, 30 yaşında bile olan var, içlerinde 30 ar bin tane hatta bazısında 180 bin tane haber var vs vs vs ama 1 tane sitem bile haberler sekmesinde çıkmıyor, ama şunu yazmıyorum buna destek verebilecek varsa yazsın vs vs, kimse legal yoldan artık bu işlere müdahale edemez dostum, yani şimdi buradan biri çıkıp yardımcı olayım derse sadece teşekkür eder geçerim...
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim işi evet biliyorum fakat çözemediğim ve anlayamadığım bir sorun olduğu için burda yardım almak için yazıyorum schema ayarlarımı yaptığından konuda bahsettim atlamış olduğum bir yer olabilir ya da benim bilmeyip forumda şuan aktif olan 29bin kişinin bildiği birşey olabilir o sebeple yazıyorum haberlere çıkmayan site Wordpress alt yapılı haberler sayfasında çıkan kendi yazılımımız olan bir site mesela belki Wordpress'i benden daha iyi bilen biri çıkıp diyecek ki şunu yapmayı deneyin mesajınız için teşekkür ederim